WAARSCHUWING: LAAT ZE HUN GANG NIET GAAN!

Kijkend naar Nederland zie ik een patiënt met een ernstige ziekte, hardnekkig in de ontkenningsfase. Er is geen tijd meer, we worden bedreigd in ons voortbestaan. Het is zij of wij! De islamisering van Europa gaat in snel tempo, binnen een generatie kan ons lot beslecht zijn. Wij zullen een minderheid zijn in eigen land, de sharia zal worden ingevoerd en we zullen dhimmi’s zijn. De huidige politieke strijd in Europa is een onvergelijkbare met vorige politieke conflicten of oorlogen – ditmaal gaat het om de demografische toekomst van Europa. Indien we verliezen, worden we als autochtone Nederlanders gedecimeerd en komt er een compleet andere, wezensvreemde bevolking van islamitische immigranten, voornamelijk Afrikanen en Arabieren! Het is geen strijd die verloren kan worden en later weer gewonnen; als er nu verloren wordt, is het over en worden we als domme dhimmi’s gedegradeerd naar het reservaat. Wie wil er zo´n toekomst voor zichzelf en zijn kinderen?

We worden bedreigd

De moslims doen de islamisering niet alleen. Zij worden geholpen door onze elites, met name de linkse partijen, maar ook door de grote bedrijven – Marx en de olieboer spelen mee. De islamisering zoals hierboven aangehaald, is niet zuiver een religieuze zaak, ze is vooral een demografische. De blanke Europese autochtonen met hun lage geboortecijfers nemen percentueel in aantal af en worden overvleugeld door vooral islamitische immigranten van Arabische, Afrikaanse of Zuid-Aziatische afkomst.

Er wordt ook de term de Grote Vervanging voor gebruikt, en dit verwijst naar het Coudenhove-Kalergi plan om de Europese bevolking te mixen met minder intelligente rassen en een nieuwe hybride te maken: net slim genoeg om zijn orders uit te voeren, maar niet slim genoeg om kritisch te zijn of het grotere plan te doorzien. Dit plan gaat samen met het uitwissen van de middenklasse, want daar zitten de kritische geesten tussen. In het kort: men wil ons dom, arm en verdeeld, zo hebben we het minst de gelegenheid in opstand te komen!

De macht van de rijksten is diep ingebed in de staatsstructuren. Er zijn verdragen, belastingafspraken en meer of minder geheime constructies. De nationale staten het werk laten doen, dat is het devies.

Daarnaast beschikt deze globale elite over een uitgebreid netwerk aan informanten en agenten, al dan niet in vaste banen! Politici worden veelvuldig uitgenodigd aan dit soort overleggen deel te nemen, denk aan het World Economic Forum of de Bilderberg groep.

RP: Dit is de Keiharde Realiteit en als wij als volk hiertegen niets doen, dan zal ons hele Continent voorgoed in de handen van onze eigen Volksvernietigers komen!

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2019/02/02/laat-ze-hun-gang-niet-gaan-deel-1/

Lees ook: https://ejbron.wordpress.com/2019/02/03/nederland-wordt-een-sharia-staat/