Hongarije: Vicevoorzitter van de EU is Soros-man!

Boekarest – Eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, raakt onder zwaar vuur van Hongarije: hij zou een “Soros-volgeling” zijn, verklaarde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto). Timmermans zou de aanwijzingen en plannen van miljardair Soros en diens NGO´s opvolgen als het om de immigratie van nog eens honderdduizenden naar Europa zou gaan.

De Europese linksgeoriënteerde politici zouden een “geordende immigratie” organiseren, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken. Dat zou “gevaarlijk” zijn en door de Europeanen bij de komende verkiezingen verhinderd moeten worden, deelde de 40-jarige Szijjártó volgens “Hungary today” mee tijdens een bijeenkomst van ministers van Buitenlandse Zaken.

Soros´ plan zou duidelijk zijn. Hij zou een speciale manier willen ontwikkelen, een nieuwe mogelijkheid om migranten naar Europa te brengen en het doel hebben dat de pro-migratie partijen de meerderheid blijven houden in het Europees Parlement en de Europese Commissie. “Dat is heel gevaarlijk voor Europa. De veiligheidsrisico´s van de immigratie waren de afgelopen jaren duidelijk”, waarschuwde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

RP: Al vanaf dag 1 heb ik geschreven dat de meeste EU-parlementariërs en onze machthebbers worden ‘gesponsord’ door de NGO-kapitalisten!