Het werkt: Salvini’s grenscontrolebeleid vermindert de aankomst van migranten met 95 procent!

Salvini

Volgens het migratiebeleid van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, zijn de aankomsten van migranten in januari 2019 ongeveer 95 procent lager dan in januari 2018.

Officiële gegevens tonen aan dat 3.186 illegale immigranten in januari 2018 in Italië aankwamen onder leiding van de Democratische Partij, die Italianen had verteld dat ze actief bezig waren om het aantal landingen te verminderen en het aantal enigszins hadden verminderd in vergelijking met 2017.

Een groot deel van de oorzaak voor de vermindering van illegale migranten binnenkomst berust op het beleid van Salvini die vorig jaar NGO-organisaties voor migrantenvervoer vertelde dat ze niet welkom zouden zijn om in Italiaanse havens aan te meren en migranten af ​​te zetten in wat velen een “taxiservice” noemden.

RP: Naast Hongarije toch nog 1 Europees land met hersens!

https://voiceofeurope.com/2019/01/it-works-salvinis-border-control-policy-reduces-migrant-arrivals-by-95-percent/?fbclid=IwAR3AhAfajpAytFv3YY5H3rtRSSsAhtl0AqxJMESDyLT2nD_ReQJLPFAzF_8#.XFTNwx0sats.facebook