ISLAMSTERDAM IS EEN FEIT!


Een imam gaat voor in gebed bij de politie-iftar in Amsterdam

Politie kijkt toe hoe Mohamed ‘zionisten moet je verbranden’ Toujgani gezellig doet met imam die politie-iftars organiseert!

Blogger Carel Brendel deed wat speurwerk en zag wat interessante feitjes! Mohamed Toujgani, die ooit opriep om zionisten te verbranden, was aanwezig bij de gezellige ‘islamavond’ georganiseerd vanuit het Amsterdamse instituut Dar el-Huda. De organisatie waarvan de leider ook politie-iftars bijwoont om lekker tolerant te doen met oom agent.

Hier wordt helder blootgelegd hoe flinterdun de lijn is tussen de islamitische ‘jongeren- en welzijnswerkers’ met ‘sociaal-culturele activiteiten’ en regelrechte islamisering. Het politiekorps van Amsterdam en de lokale politiek trapt er keer op keer met open ogen in. Het ongemak op de foto’s reflecteert dit ook.

Het meest idiote is nog wel dat de politie op zo’n iftar of vergelijkbare activiteit, moet toezien hoe zo’n discutabele imam in licht verhullende taal een eigen achterban aan het ronselen is en islamitische waarden preekt, met als doel deze in de samenleving uit te dragen.

Nu zou dat nog niet eens zo’n probleem zijn als het overduidelijk om gematigde figuren ging die hun best doen om islam met Nederlandse waarden te verenigen (al kan dat volgens mij niet), maar dat is zo overduidelijk niet het geval met deze imams! Kwestie van tijd voor de pleuris daar finaal uitbreekt!

Daar lijkt Amsterdam zich overigens wel van bewust, maar zoekt de oorzaak van de dreiging in de hoek van ‘extreemrechts’, want ‘antisemitisme is de afgelopen jaren toegenomen. Inderdaad ja, extreemrechts is de reden dat synagogen beveiligd moeten worden terwijl politieagenten aan tafel zitten met iemand die contact heeft met een gast die zionisten wil verbranden. Welkom in Islamsterdam.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/islamsterdam-is-een-feit-politie-kijkt-toe-hoe-mohamed-zionisten-moet-je-verbranden-toujgani-gezellig-doet-met-imam-die-politie-iftars-organiseert/