Belgische politieke leider voorspelt dat de Europese burgeroorlog nabij is, omdat regeringen de controle verliezen!

Een vooraanstaand lid van de Belgische rechtse partij, het Vlaams Belang, zei dat we dicht bij een burgeroorlog in Europa kunnen zijn. “Lynching, geweld en vandalisme, de stedelijke guerrilla is onheilspellend”, schrijft Filip Dewinter op Twitter.

Het leidende lid van het Vlaams Belang, reageerde op twitter op de Franse World Cup-rellen, waarbij winkels werden geplunderd, de politie werd aangevallen en honderden gewond raakten.

In zijn tweet heeft hij beelden toegevoegd van een blanke man die wordt overvallen door verschillende migranten.

“Ik denk dat de spanningen alleen maar zullen toenemen,” vertelt Dewinter aan het Belgische nieuwsbedrijf Sceptre . “Wat we zien is een soort etnische onderkant van de samenleving, mensen die niet goed zijn opgevoed en niets anders kennen dan rellen, geweld en vandalisme. We hebben een pre-revolutionaire toestand bereikt waarin mensen zich van de maatschappij scheiden in bendes die gemotiveerd zijn door de radicale islam”

Volgens Dewinter is de bedoeling achter de aanvallen als volgt. Aanslagen op de politie zijn aanvallen op het gezag van de staat en aanvallen op winkels zijn aanvallen op de blanke cultuur. Deze vorm van geweld kan leiden tot een burgeroorlog als regeringen de controle verliezen en blanke mensen in opstand komen. Hij voegt eraan toe: “Deze situatie is dichterbij dan we denken, het kan heel snel uitbarsten en grote steden worden de slagvelden.

Volledige buurten zijn al buiten de controle van de overheid en de politie omdat islamitische culturele structuren hen hebben ingehaald. Er zal een moment zijn waarop dit etnische geweld grootschalig zal zijn, dan zal er niet veel nodig zijn om de situatie te laten exploderen.

https://voiceofeurope.com/2018/07/belgian-political-leader-predicts-european-civil-war-is-near-as-governments-are-losing-control/