Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekent ook massale import van besmettelijke ziektes!

At least 10 dead, as over 4,200 migrants rescued in Mediterranean

In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.

Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat de migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. “Het extreem onhygiënische, ronduit smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa.” Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

Epidemieën hebben in het Westen lang ver weg geleken. Pest, lepra en cholera waren ziektes uit een ver verleden of van andere werelddelen. En de grieppandemie die in 1918 tientallen miljoenen slachtoffers maakte, leek zo goed als vergeten. 

De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen!

Maar het is niet alleen tuberculosis (tbc), maar ook ziektes als waterpokken, syfilis, HIV, cholera en tyfus. Voor hepatitis B geldt zelfs dat de afgelopen drie jaar een toename van maar liefst 300% in het aantal infecties heeft plaatsgevonden. Onder de geïmporteerde ziektes ook ziektes waarvan Duitsland achtte ze reeds te hebben uitgeroeid, zoals schurft. Duitse Dokters waarschuwen er nu voor dat deze ziektes snel en correct geïdentificeerd moeten worden in ziekenhuizen, maar geven ook toe dat dit lastig kan zijn.

Europa kent de grootste mazelenuitbraak sinds tien jaar. In de eerste helft van 2018 zijn meer dan 41 duizend kinderen getroffen door de ziekte. De meest getroffen landen zijn Frankrijk, Italië, Griekenland, Servië, Georgië, Rusland en Oekraïne. Er zijn tot nu toe 37 mensen overleden aan de gevolgen van mazelen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dringt aan op maatregelen. Dat start met inenten.

Dit meldt het AD op 20 augustus. In 2017 was er al een record. Toen waren er in een heel jaar tijd bijna 24 duizend gevallen van mazelen in Europa. In 2016 waren er maar 5000 mazelenpatiënten, het was een van de laagste jaren ooit. 

https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/

https://www.skipr.nl/actueel/id35594-grootste-mazelenepidemie-in-tien-jaar-in-europa.html?fbclid=IwAR0uf00nGgujGjnIJz5cPtjGNRBdLhMnelR8IYa98tS56x3ZIr_t3KcpoRs

http://debonnenkrant.eu/2015/10/poolse-president-migranten-brengen-epidemieen-naar-europa/