België verwelkomt multiculturalisme!

België, in zijn welwillende ontvangst van nieuwkomers uit het Midden-Oosten, wordt nu geconfronteerd met een aanhoudende terroristische dreiging en een “golf van jihadisme”, volgens een nieuw rapport dat op 30 november door de Belgische Staatsveiligheidsdienst (VSSE) werd gepubliceerd. De belangrijkste reden voor deze recente aanwinsten, merkt het rapport, is de voortdurende islamitische radicalisering van gedetineerden in Belgische gevangenissen en het risico van terroristische veroordeelden die betrokken zijn bij terroristische daden zodra zij hun straffen hebben uitgezeten en weer op straat zijn. De Belgische inlichtingendiensten lijken de islam niet te beschouwen als een factor in het genereren van islamitisch terrorisme. In plaats daarvan biedt het rapport andere verklaringen waarom islamitisch terrorisme internationaal wordt gepleegd: “… echte of vermeende discriminatie, politieke instabiliteit, slechte economische omstandigheden, werkloosheid, ontwikkelingsniveau.”

In 2017 stond in een gelekt vertrouwelijk rapport, dat er in Molenbeek – een gebied in Brussel dat de “Jihadi-hoofdstad van Europa” wordt genoemd – 51 organisaties waren die verschillende jihadisten heeft gekoesterd of gehuisvest , waaronder enkele die zelfs achter de aanvallen stonden.

Brussel zelf was de locatie van een aanslag in maart 2016, toen moslimterroristen 31 mensen doodden en ongeveer 300 mensen verwondden bij de bomaanslagen op Brussels Airport en het metrostation Maalbeek.
Er lijkt ook een voortgaand proces van islamisering gaande te zijn dat momenteel in België plaatsvindt.

België is, net als Duitsland, 1 van onze naaste buurlanden! Beide zijn in snel tempo aan het islamiseren en Nederland zit hiertussen ingekapseld als een vlieg in een spinnenweb!

https://www.gatestoneinstitute.org/13606/belgium-multiculturalism