Eis van Scholz naar belastingverhogingen is een brutaliteit tegenover de burgers!

In dertien jaar Merkel-regering zijn de belastinginkomsten van de staat, de deelstaten en gemeenten met 78% gestegen, het gemiddelde bruto-inkomen echter maar met 38%.

Van de burgers werden alleen vorig jaar al tientallen miljarden euro teveel ingepikt en gebunkerd in plaats van deze aan hen terug te geven. Wie in zo´n situatie nog meer belastingverhogingen eist, heeft het contact met de realiteit verloren en beschouwt de burgers alleen nog maar als melkkoe.

De eis van de Duitse minister van Financiën Olaf Scholz (SPD) is een grove brutaliteit tegenover de burgers en belastingbetalers. Sinds jaren kennen de staatsinkomsten slechts één richting: naar boven. In dertien jaar Merkel-regering zijn de belastinginkomsten van de staat, de deelstaten en gemeenten met 78% gestegen, het gemiddelde bruto-inkomen echter maar met 38%.

Meneer Scholz kan blijkbaar niet genoeg krijgen van het geld van de burgers. Nu al leveren de Duitsers via belastingen en premies meer dan de helft van hun zuur verdiende geld bij de staat in. In plaats van de staatsuitgaven nog verder op te blazen, moeten ze juist verminderd en tot het wezenlijke beperkt worden.

Wat er op dit moment moet gebeuren, is niet de belastingen verhogen, maar solidariteitstoeslag weg, premies naar beneden, koude progressie afschaffen. Van de “grote coalitie” van de rode en zwarte socialisten is er op dat gebied blijkbaar niets meer te verwachten. Adenauer had gelijk: het enige wat sociaaldemocraten van geld begrijpen, is dat ze het van andere mensen willen hebben.

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
https://ejbron.wordpress.com/2019/01/31/eis-van-scholz-naar-belastingverhogingen-is-een-brutaliteit-tegenover-de-burgers/