WAAROM IMPORTEREN WIJ PRIMATEN?

Pakistan: Bibi heeft altijd ontkend dat ze de profeet Mohammed heeft beledigd. Desondanks werd ze in 2010 ter dood veroordeeld. Op blasfemie, godslastering, staat in Pakistan de doodstraf of een levenslange gevangenisstraf!

De bevolking in dit soort landen leeft nog steeds in het Stenen tijdperk! Waarom laten wij toe dat onze eeuwenlange evolutie weer wordt teruggedraaid? Waarom in hemelsnaam halen wij hele volksstammen van deze barbaren  naar Europa? 


STONE AGE

De christelijke Pakistaanse vrouw Asia Bibi werd in 2009 opgepakt omdat ze de profeet Mohammed zou hebben beledigd na een ruzie met collega’s. Onderwerp van de ruzie was een kom water die Bibi had aangeraakt. Haar collega’s wilden vervolgens niet uit dezelfde kom drinken omdat Bibi geen moslim is. Tijdens de ruzie die daarop volgde, zou Bibi de profeet Mohammed hebben beledigd. Ze zou hebben gezegd: ‘Ik geloof in mijn religie en in Jezus Christus, die voor de zonden van de mensheid aan het kruis stierf. Wat deed jullie profeet Mohammed ooit om de mensheid te redden?’

In oktober 2018 is Asia Bibi toch vrijgesproken van godslastering. Volgens de rechter waren er veel tegenstrijdigheden in het bewijs dat de aanklager indertijd naar voren bracht. Die uitspraak zorgde voor dagenlange onrust in Pakistan.

De advocaat van Bibi, Saif-ul-Malook, was zijn leven in Pakistan ook niet zeker en vluchtte daarom in november vorig jaar naar Nederland. Afgelopen weekeinde ging hij terug naar Pakistan om Bibi bij te staan bij de uitspraak van het hooggerechtshof.

De wet wordt veelal toegepast om vooral minderheden te kunnen oppakken. In Pakistan is 96 procent van de bevolking moslim, 1,9 procent hindoe en 1,6 procent christen. Waarom in hemelsnaam gaat de geciviliseerde wereld weer terug naar het Stenen Tijdperk door deze volkeren via een onverantwoord ‘asielbeleid‘ massaal binnen te halen?

Bron: Elsevier Weekblad

RP: Het is al erg genoeg dat er in deze eeuw nog steeds  zoveel primatenlanden bestaan, maar het is onaanvaardbaar dat wij dit soort ‘Stenen tijdperk’ bevolkingen massaal in onze geciviliseerde wereld toelaten!