De islam-vijandigheid in Oost Europa heeft een schrikbarende omvang aangenomen!

OMDAT ZIJ WETEN WAT HEN TE WACHTEN  STAAT!

OOST-EUROPA

“De islamvijandigheid in Oost-Europa heeft volgens een onderzoek van de Universiteit Leipzig een schrikbarende omvang aangenomen. Ook in West-Europa zouden er parallellen zijn”, schrijft het door Ekrem Senol uitgegeven migrantenmagazine.

“Steeds opnieuw wordt zichtbaar dat daar de islamvijandigheid bijzonder hoog is waar nauwelijks of zelfs helemaal geen moslims wonen”, citeert het magazine de socioloog Alexander Yendell van het Leibniz-instituut voor landenkunde van de universiteit donderdag.

Zo heeft op de Universiteit Leipzig een groep onderzoekers vastgesteld dat in landen zoals Tsjechië en Polen “de islamvijandigheid bijzonder hoog is, terwijl er nauwelijks of helemaal geen moslims wonen”. 

Volgens de “onderzoeker” zouden bijvoorbeeld in Polen rechts-conservatieve geestelijken enorm bijdragen aan de afwijzing van de islamitische religie. In Tsjechië zouden moslims “zelfs in schlagers” worden gekleineerd.

De “zogenaamde bedreiging” is niet alleen voor de buurlanden in het oosten door de snelle groei van islamitische parallelsamenlevingen en het verhoogde moord- en verkrachtingscijfer in Duitsland te begrijpen, maar zit ook diep in de zielen van die volkeren verankerd die, anders dan de Duitsers, in de afweerstrijd tegen de Turkse veroveraars een hoge bloed-tol betaalden. 

Ook de overige Slavische volkeren zoals Serviërs, Oekraïners en Russen, die eeuwenlang door islamitische slaven- en vrouwenjagers getiranniseerd werden, hebben de onaangename herinnering aan deze duistere periode collectief bewaard. Het onderzoeksproject toont aan welke catastrofaal historisch besef er bij de huidige Duitse academische elites heerst.

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/30/oost-europa-onderzoekers-radeloos-hebben-slaven-een-anti-islam-gen/

Lees ookhttps://ejbron.wordpress.com/2018/11/05/oost-europa-wil-christen-blijven-west-europa-wil-de-sharia/