Geen land ter wereld zorgt zó goed voor z’n moslims als Nederland!

Het is in Nederland helemaal niet zo ernstig gesteld met de zogenaamde ‘islamofobie’ waar mannetjes als Tunahan Kuzu of Abou Jahjah zo vaak over klagen. Sterker nog: geen land ter wereld zorgt zó goed voor z’n moslims als Nederland. Dat zeg ik niet, maar de islamitische theoloog Mohammed Ajouaou. Kappen dus met al het gezeur over hoe slecht moslims zogenaamd behandeld zouden worden hier!

Moslims in Nederland hebben het reuzegoed. Sterker nog: je kan als richting Mekka biddende geloofsfan nergens in Europa beter bivakkeren dan in Nederland. België doet namelijk moeilijk over hoofddoeken, in Frankrijk vindt men dat moslimjongeren ook varkensvlees mogen eten en in Polen of Hongarije “kan je het wel helemaal vergeten.”

Kortom: moslims in Nederland zitten er maar warmpjes bij. Nee, dat zijn geen verhaaltjes van de PVV of Pegida. Het wordt gewoon beweerd door islamitische theologen, werkzaam aan de Vrije Universiteit. Het is hier een waar paradijs voor de volgelingen van de Profeet, zo vertelt Mohamed Ajouaou vandaag in De Volkskrant:

“Als moslim in Europa, zegt Mohamed Ajouaou (50), theoloog, auteur en docent Islamstudies aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ben je waarschijnlijk in Nederland het beste af. Er is vrijheid van geloof, er is respect voor de islamitische rituelen, er mogen moskeeën worden gebouwd. ‘Moslims die beweren dat hier geen godsdienstvrijheid bestaat, hebben het mis.’”

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/islamofobie-moslimtheoloog-moet-opbiechten-nergens-ter-wereld-hebben-moslims-het-zo-goed-als-in-nederland/

RP: En “als Dank” worden onze dochters gemolesteerd, uitgescholden en onze zonen door moslim-bendes mishandeld!

GA ZO DOOR! WIJ HET VOLK ZIJN DEZE ONDANKBARE PARASIETEN SPUUGZAT!