DE DEGENERATIE VAN EUROPA IS BEGONNEN!

Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie!

Op de Nederlandse tv verschijnen linkse cijferwarhoofden als Leo Lucassen die de illegale immigratie naar de EU willen opjagen. We krijgen daardoor het idee dat de propaganda voor illegale immigratie een linkse hobby is. Maar deze warhoofden zijn totaal niet relevant. Relevant is hoe er gedacht wordt in de invloedrijke wereld van het grootkapitaal. Daar wil men de groei van de multinationals in de EU vergroten door de migratie uit Afrika en het Midden-Oosten te vergroten.

Grootste vermogensbeheerder in de wereld: EU moet immigratie verdubbelen!

De Zwitserse UBS bank liet gisteren een rapport verschijnen: The Future of Europe. (PDF) Daarin wordt gesteld dat de EU zone lijdt onder de terugloop van haar bevolking, waardoor de ‘werkkracht’ afneemt. Hervorming van de economie zal niet genoeg zijn. En dus moet er meer migratie komen: Niet zomaar de miljoen die er vorig jaar al ongevraagd gekomen zijn, maar bijna het dubbele!

RP: Het lijkt wel of Europa blind en doof is geworden! Het resultaat hiervan is namelijk Dodelijk voor Europa! De tsunami van immigranten is namelijk absoluut niet van plan hier te werken! Integendeel! Behalve het zoveel mogelijk gratis gebruikmaken van de sociale voorzieningen, zullen zijn hun (traditionele) gewoontes en gebruiken hier massaal introduceren en uitvoeren, met alle gevolgen van dien! Hier zo’n voorbeeld hiervan!

Als DIT de toekomst wordt van Europa, dan verwacht ik massa-immigraties van ons EIGEN volk uit Europa naar andere continenten!

http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=25418