EUROPA IS VOLKOMEN AAN HET VERLOEDEREN!

sharia (1)

Bizar: Duitse rechter spreekt Turkse verkrachter vrij vanwege zijn cultuur!

Duitsland heeft weer een politiek-correct dieptepunt bereikt. Een rechter in Brandenburg heeft een Turkse verkrachter vrijgesproken omdat hij vanwege zijn cultuur niet door zou hebben gehad dat hij een verkrachting beging. De rechter achtte wél bewezen dat de seks onvrijwillig was en gewelddadig, maar concludeerde in het vonnis dat verkrachting niet kon worden vastgesteld. De dader beweerde namelijk dat hij in de veronderstelling verkeerde dat zijn slachtoffer wél seks wilde, en dat haar geschreeuw en roepen om hulp onderdeel was van een “wilde” sekspartij.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/bizar-duitse-rechter-spreekt-turkse-verkrachter-vrij-vanwege-zijn-cultuur/

Frankrijk: Verbijsterend: rechter spreekt verkrachtende migrant vrij, omdat hij Westerse “culturele codes” niet kende

Een verkrachter in Frankrijk is bij het aanhoren van zijn straf de gevangenisdans gedeeltelijk ontsprongen, omdat hij door de rechter niet in staat werd geacht de “culturele codes” te kennen die in het Westen gangbaar zijn. Zodoende kan een verkrachting hem niet kwalijk worden genomen, en werd hij tot de verbijstering vrijgesproken door de Franse strafrechter.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/verbijsterend-rechter-spreekt-verkrachtende-migrant-vrij-omdat-hij-westerse-culturele-codes-niet-kende/

En hierdoor blijft de enorme stroom naar Europa van barbaarse asielzoekers, die niet worden veroordeeld voor hun misdaden, massaal doorgaan!

RP: Deze totale Europese achterlijkheid (als je de taal niet kent, mag je vrijuit verkrachten en vermoorden) is een uitnodiging voor alle criminelen ter wereld!