DE KEIHARDE WAARHEID OVER DE MASSA-IMMIGRATIE!

DIT IS EEN JAAR AL GELEDEN GEPUBLICEERD!

De dodelijke immigratie Deal

De deal voor de welgestelden van de wereld!

NOGMAALS!

DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG (OLIE IN RUIL VOOR MOSLIM-IMMIGRATIE EN ISLAMISERING).

Na de Arabisch-Israëlische oorlog in 1973 en de daaruit voortvloeiende olieboycot hebben de bureaucraten van de EEG (de voorloper van de EU) met Saoedi Arabië en andere oliestaten in juni 1975 afgesproken om voortaan de immigratie van moslims naar Europa actief te bevorderen. De tekst van de resolutie benadrukt “de grote verrijking die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft vooral op het gebied van normen en waarden”. De media moesten worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moest worden gemotiveerd om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moest worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat, dankzij ons Europarlement, sinds 1975 allemaal zwart op wit in de ‘resolutie van Straatsburg’, die door 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen werd goedgekeurd. Degene die de stukken nauwkeurig heeft bestudeerd en erover heeft geschreven is de in 2009 overleden ANP- en AD-journaliste Pamela Hemelrijk. Hieronder haar uittreksel uit 1975 (klikken voor vergroting), en daaronder de complete tekst van de Engelstalige resolutie.

 

Hieronder de complete tekst van de Resolutie van Straatsburg (ook wel “Verdrag van Straatsburg”genoemd) d.d. 7 & 8 juni 1975.

https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/?fbclid=IwAR3jgRFgodCRuaepzSLEs2z7P_wxwDxzlb1lKu1O4HieTDs4Y3T6j1OU6LM