EUROPA STAAT AAN DE VOORAVOND VAN EEN BURGEROORLOG!

Meerdere landen gingen niet akkoord met het ‘Marrakesh-pact’, omdat migratie een onderdeel van de Jihad is!

Europa staat aan de vooravond van een burgeroorlog! Alle ingrediënten voor een opkomend conflict in Europa zijn aanwezig! Helaas leven wij in een maatschappij, waarin we eerst wachten tot het huis goed in brand staat en dan pas gaan blussen…In Europa groeit de afkeer van het het VN-migratiepact. Demonstraties in Brussel tegen het Marrakesh-migratiepact en elders in Europa verlopen grimmig! Er zijn bij de Europese instellingen ruim vijfduizend tegenstanders van het verdrag op de been. De politie heeft het waterkanon ingezet.Tijdens de betoging in Brussel werden volop leuzes gescandeerd, zoals “eigen volk eerst” en “linkse ratten, rol uw matten” en “geen jihad in onze staat”…  (RP: verwacht wordt dat de politie bij meer demonstraties harder zal optreden)!

Meerdere landen, waaronder de Verenigde Staten, Polen en Italië, gingen niet akkoord met het Jihad-Pact. Ook in Duitsland waren hevige discussie over het pact, maar uiteindelijk ging dit land wel akkoord. In België stapte de partij N-VA uit het kabinet. Volgens de landen die het niet eens zijn met het pact, staan er in dit pact wel degelijk verplichtingen die de nationale soevereiniteit in Europa aantasten! FvD-voorman Thierry Baudet  ziet het pact als een symbolische open uitnodiging aan heel Afrika om hier naar toe te komen”…Brussel krijgt meer en meer de macht en Den Haag vindt het prima! In het pact staat ook dat Europa verplicht is om immigratie positief in het nieuws te brengen. Rechts word hier dus weer monddood gemaakt, propaganda en censuur draaien op volle toeren in Europa! Dit akkoord is de officiële capitulatie van het Westen! De Moslim broederschap heeft gewonnen….

Na 1400 jaar heeft de mensheid nog steeds grote problemen met de ISLAM (hetgeen betekent: Letterlijke overgave of onderwerping), die de wereld in tweeën splijt! Mohammed en zijn cult aan de ene kant en de “ongelovigen/niet-moslims” aan de andere kant, oftewel Dar al-Harb (land van oorlog, geregeerd door de ongelovigen) aan de ene kant, Dar al-islam (land van vrede, geregeerd door moslims) aan de andere kant. Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van oorlog (Dar al-Harb). Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb” , het land van de oorlog, dat volgens de Koran dringend veranderd moet worden in het “Dar al-islam”, het land van de islam. Maak je geen enkele illusie! Nederland behoort net als andere Europese landen tot de dar al-harb en moet dus worden onderworpen!…

De grote Misleiding!

“Anders dan in de achtste en in de zeventiende eeuw wil de islam Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Het plan is geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om Islam het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken. (RP: Dit gebeurt nu dus via het Marrakesh Pact!)”

RP: Wat hierbij niet wordt vermeld is, dat alle tegenstanders van het Marrakesh Pact in hun eigen land door hun verraderlijke machthebbers worden gedemoniseerd en vervolgd (in feite dus toch via het kromzwaard!)!

DIT IS HET BEGIN VAN DE EUROPESE BURGEROORLOG!

https://zlj13051967.wordpress.com/2018/12/22/migratie-is-een-onderdel-van-jihad/