Laska werd misbruikt als vechtbeer!

Het trieste leven van beer Laska: Klik op bovenstaande video!

Berin Laska is zonder twijfel één van de zieligste beren van Oekraïne. Acht maanden lang werd ze misbruikt als ‘vechtbeer’; vastgeketend aan een boom werd ze aangevallen door opgehitste jachthonden. Ze kon zich met geen mogelijkheid verdedigen. Wat zal zij in angst hebben geleefd!

Nog altijd worden beren in Oekraïne op gruwelijke wijze mishandeld. Ze worden opgesloten in kleine kooien met dikke tralies. Ze kunnen amper bewegen. Ze krijgen net genoeg eten om te overleven, zodat ze kwetsbaar en zwak zijn. Buiten de kooi worden ze vastgeketend en zijn ze weerloze slachtoffers: gedwongen om te vechten tegen opgehitste jachthonden. Hun gehuil gaat door merg en been… De gevechten zijn barbaars, sadistisch en bovendien illegaal. Toch is beer Laska 8 maanden lang misbruikt als vechtbeer. Ze werd gelukkig weggehaald van deze barbaarse plek waar zij tegen honden moest vechten, maar heeft het nu niet veel beter. Ze leeft in een zeer kleine kooi in het armoedige Pokrovsk  Zoo waarin ze nauwelijks kan bewegen. Laska moet snel gered worden!

Laska werd uiteindelijk overgedragen aan de armoedige dierentuin van Pokrovsk, waar haar leven niet veel beter werd. Ze hoeft nu niet meer te vechten, maar wordt gevangen gehouden in een ijzeren kooi die nauwelijks groter is dan zijzelf. Ze kan geen kant op. Wat een eenzaam en verdrietig leven…

VIER VOETERS wil haar zo snel mogelijk redden! In Oekraïne hebben wij een reservaat voor voormalige vechtberen: BERENWOUD Domazhyr. Hier hoeven de beren nooit meer in angst te leven en kunnen ze eindelijk genieten van rust, ruimte en verrijking. Dit gun jij Laska toch ook? Klik op de link!

https://secure.vier-voeters.nl/beer-laska?utm_source=facebook&utm_medium=facebook-post&utm_campaign=laska