De EU is NIET Europa!

Screenshot_385

Europa is een divers continent, samengesteld uit verschillende landen, culturen en talen die zich door de eeuwen heen ontwikkelden, met spirituele wortels in het christendom en de westerse civilisatie.

De Europese Unie is een politieke constructie uit de 20e eeuw, gebaseerd op de vernietiging van Europa. 

De ware reden van de oprichting van de Europese Unie wordt nogal altijd verbloemd met een zoetsappig discours over ‘vrede’. Lees hier het echte verhaal.

Het Europese project werd niet gestart ten behoeve van ‘vrede’. Het doel van deze supranationale organisatie was het smeden van een militair, politiek en economisch blok onder eenvormig en postdemocratisch bestuur.

De Verenigde Staten wilden voorbereidingen treffen voor een militaire confrontatie met de Sovjet-Unie. Dat moest gebeuren via een Europa dat militair, politiek en economisch was verenigd.

Complot

Het Europese project had niets met ‘vrije markt’ of ‘vrijhandel’ te maken. In de beginjaren was er zelfs sprake van een complot.

In alle Europese landen werden grootschalige propagandacampagnes gestart om steun voor het Europees federalisme te fabriceren.

Om de Europese Unie te begrijpen is het essentieel om de oorsprong ervan helder voor ogen te houden: zij is er altijd op gericht geweest om West-Europa te bewapenen, onder centraal gezag te brengen en klaar te stomen voor oorlog.

Jean Monnet, de auteur van de Schumanverklaring, zei later dat slechts negen mensen op de hoogte waren van de plannen voordat Robert Schuman ze aankondigde.

Bijna iedereen werd tot het laatste moment in onwetendheid gelaten, vermoedelijk uit angst voor tegenspraak.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Lees ook: https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/EE  

en: https://www.ninefornews.nl/ware-reden-oprichting-europese-unie/