LAST WARNING! STOP de islamisering van West-Europa!

Laat het niet zover komen!

De ISLAM is een verschrikkelijk systeem (tachtig procent van de islam is politiek, twintig procent valt onder godsdienst), waar de Sharia (islamitische wetgeving) centraal staat in dit systeem. En dit verschrikkelijke systeem wil een islamitische staat vestigen en uitbreiden totdat het de hele wereld omvat!

Islam krijgt alle ruimte om Europa te veroveren, dankzij de collaborerende linkse “elite”. Zonder actieve ondersteuning door linkse (neo-Marxisten) westerse intellectuelen, politici, kunstenaars, opiniemakers, schrijvers en journalisten zou een islamisering van Europa nooit hebben plaatsgevonden.

Zij zijn er de uitvoerende verantwoordelijken dat er in alle Europese landen islamitische parallelsamenlevingen ontstaan! Decennialang heeft de Europese politieke “elite” de immigratie uit de islamitische wereld toegestaan en zelfs gestimuleerd! Er werd niet gedacht aan de problemen die dit met zich meebracht, zoals de import van jihadistische wereldbeelden, sharia,antisemitisme, criminaliteit en armoede! Zij zijn verantwoordelijk dat er in alle Europese landen islamitische parallelsamenlevingen zijn ontstaan, die niet alleen niet bereid zijn om zich in Europa te integreren, maar integendeel heel consequent er aan werken om de Europese liberale grondwetten af te schaffen en op de lange termijn te vervangen door een islamitisch Europees kalifaat (”Eurabia”). 

RP: Wij realisten hebben hier vanaf dag 1 voor gewaarschuwd! Europa is inmiddels zover, dat er binnenkort een dodelijk “Pact” wordt ondertekend, dat de totale ondergang betekent van ons continent! Volk van Europa, STOP DIT en red uw nageslacht!

https://zlj13051967.wordpress.com/2018/12/08/stop-islamisering-van-west-europavoor-het-te-laat-is/?fbclid=IwAR3jTZ4ZrriyA_wnddr93soxCx07LEWUWg6BtLN7-cI1W1n3IdAug7iBeYM