WORDEN WIJ GEREGEERD DOOR EEN LEGER VAN ISLAM-VOORSTANDERS?

Collaboreren EU Politici met de islamitische demografische veroveringsstrategie?

Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrië, Turkije, Libië, Soedan tot Marokko zien we overal islamitische overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen.

Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller dan de ratten voortplanting!!

In 1962 waren er ongeveer 120 000 moslims in Europa, nu 68 Miljoen!

Kolonisatie van Europa gaat onverminderd door! Elite’s staatspolitiek is een grote ramp geworden voor de hele civilisatie! Terwijl het snelle voortplanting een heilige plicht van alle moslims is, en hierdoor altijd een grote overschot van moslims ontstaat, weigeren huidige machthebbers een realistische beleid toe te passen. Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, jihad oorlogen, zelfs de regionale oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten.

De enige partij die zich hiertegen met hand en tand verzet is de PVV! Zie hier de video: “Machiel de Graaf (PVV) sloopt Femke Halsema over weigering uitvoering boerkaverbod!”

De oefening genaamd Ra’du’ş Şimal (Kuzeyin Gök Gürültüsü- Donder van het noorden) wordt gezien als de grootste militaire oefening van het Midden Oosten en bestond uit 150.000 soldaten uit 19 landen.

EUROPA IS ONS CONTINENT! VOLK VAN EUROPA STOP DE KOLONISATIE EN HIERMEE DE ISLAMISERING! STOP ONZE ISLAMOFIELE MACHTHEBBERS!

eurabia.klein

STOP EURABIA!

https://www.stopdebankiers.com/eu-politici-collaboreren-met-de-islamitische-demografische-veroveringsstrategie/

Lees ook: https://ejbron.wordpress.com/2016/08/11/stille-verovering-van-europa-door-islam-nog-gevaarlijker-dan-jihad/