Waak voor de Pakistanisering van het Westen!

 

pakistani

Door: Afshin Ellian

Afshin-Ellian

Goedemorgen,

Niet de wetten van het islamitische Pakistan, maar onze wetten bepalen de grenzen van vrijheid, schrijft Afshin Ellian in zijn wekelijkse blog naar aanleiding van de oproep tot een twitterverbod van Geert Wilders. Waak voor de Pakistanisering van het Westen.

In sommige landen is er een onoverbrugbare kloof tussen de macht van de overheid en zij die de werkelijke macht in handen hebben. Pakistan is een goed voorbeeld van zo’n land. Het is een failed state – een mislukte staat.
Pakistan wordt dagelijks geteisterd door diverse bendes en de feitelijke machthebbers: de Taliban, talloze andere islamistische groeperingen, de nationale inlichtingendiensten, georganiseerde misdaad als mensensmokkelaars, enzovoort.

Het land is een veilige haven voor jihadisten en andere radicale moslims. In plaats van het jihadisme te bestrijden, kiest de Pakistaanse regering ervoor om voortdurend de jihadisten tegemoet te komen. De actieve handhaving van blasfemie is daarvan een schrijnend voorbeeld.

Alle Pakistaanse christenen kunnen van godslastering worden beschuldigd

Asia Bibi is een christelijke Pakistaanse vrouw die wegens godslastering ter dood is veroordeeld. Christenen zijn in Pakistan vaak het mikpunt van de blasfemiewetgeving. Eigenlijk kunnen alle Pakistaanse christenen van blasfemie en belediging van de profeet Mohammed worden beschuldigd. Anders waren ze wel moslim gebleven, zo luidt de redenering van islamisten.

Lees hier verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/11/waak-voor-de-pakistanisering-van-het-westen-655543/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=rC9XtHOA7857uf3fOIuVgQ&utm_campaign=early_els_9nov18

RP: Toch beangstigend dat een groot deel van de continenten reeds islamitisch (geworden) is en dat Europa, (dankzij de EU!) hard op weg is ook te islamiseren!

 

Advertenties