ISLAMISERING VAN NEDERLAND GROEIT!

De koepel van Turkse moskeeën in Nederland eist dat Twitter het account van politicus Geert Wilders opheft. Zo niet, dan stapt de organisatie naar de rechter. Dat meldt de krant Algemeen Dagblad.

De Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF), die spreekt namens 144 Turkse moskeeën in Nederland, stelt dat veel van Wilders’ uitspraken in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden van Twitter. Daarom zou het bedrijf zijn account moeten opheffen. Als het dat niet doet, begint de stichting een juridische procedure om Twitter daartoe te dwingen. Dat stelt de advocaat van de koepel, Ejder Köse.

Daarnaast wil de koepel in vier islamitische landen aangifte doen tegen Twitter. Het gaat om Turkije, Marokko, Pakistan en Indonesië. In die landen zijn veel van Wilders’ uitspraken strafbaar, stelt Köse. “Twitter biedt Wilders een podium om zijn haatzaaiende propaganda wereldwijd te verspreiden. Daarmee is niet alleen Wilders, maar ook Twitter strafbaar in die landen. De wereld is groter dan Nederland.”

lijst.terrorist

Sinds wanneer wordt Nederland geregeerd door de islam?

Het Openbaar Ministerie besloot Wilders niet te vervolgen. Köse: “Mijn cliënt, de TICF, vond dat onbegrijpelijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar andere wegen om Wilders af te stoppen. Als het niet via het strafrecht lukt, dan maar via het civiel recht.”

PVV-leiders Wilders reageert met een citaat van de Franse filosoof Jean-Paul Sartre op de actie van de Turkse moskeeën: ,,Wanneer in een mensengeest eenmaal de vrijheid is losgebroken, hebben de goden er geen vat meer op.” “Waanzin”, post hij op Twitter.

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/05/koepel-van-turkse-moskeeen-in-nederland-eist-opheffing-twitter-account-geert-wilders/