“PACT VAN MARAKESH” IS DE GROOTSTE HOAX VAN DEZE EEUW!

Het is een grote leugen met bijzonder veel schadelijke consequenties. Het is een Vrijbrief voor alle zgn. “immigranten” Bekijk onderstaande video:

Een flink aantal landen weigert het te ondertekenen, maar wat denk je dat Rutte wil???? Beluister hier het duidelijke verhaal van Roelof Bisschop, Tweedekamerlid van de SGP!

Over enkele maanden tekent onze regering het ‘Pact van Marakesh’ dat de rechten van vluchtelingen regelt. Nederland doet dat in VN verband. De vluchtelingen krijgen daardoor veel meer rechten op steun en verblijf dan nu het geval is.

RP: met andere woorden: Afgewezen immigranten kunnen NIET worden teruggestuurd maar dus als illegalen hier wel moeten worden voorzien van onderdak en voedsel!  De Nederlandse zwerver mag dus gewoon verhongeren en doodvriezen!

zwerver


Rutte: ik teken dit toch!

Lees ook dit: https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/thierry-baudet-veegt-de-vloer-aan-met-rutte-ons-land-wordt-verkwanseld-er-is-niet-veel-tijd-meer/

en: https://fenixx.org/2018/05/09/vorige-week-werd-bij-de-geheime-verklaring-van-marrakesh-nederland-weggegeven-aan-afrika/

en: https://eunmask.wordpress.com/2018/02/26/nederland-barst-uit-zijn-voegen-2/