Migranten krijgen creditcards van de VN en de EU voor tocht naar Europa!

HET WORDT HOE LANGER HOE GEKKER!

(Door: Teunis Dokter 3 november 2018)

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrust met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa. Vaak worden er ook dure spullen mee gekocht zoals schoenen en smartphones aldus de Voice of Europe. Terwijl Rutte van plan is het VN-migratiepact van Marrakech op 11 december in Marokko te ondertekenen, wordt steeds duidelijker dat de VVD niet weet wat er speelt of haar belofte om migratie te beperken tot niveauloze woorden verlaagt. 

In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien, aldus bronnen. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt. Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. Deze praktijken van de Europese Unie en de UNHCR zijn ontoelaatbaar! Ze ondermijnen de territoriale integriteit van soevereine staten en dragen bij aan mensensmokkel, onvrede, polarisatie van het maatschappelijk debat, duizenden doden bij oversteek van de Middellandse Zee en aanslagen en verkrachtingen. De organisaties spreken van  mensenrechten, maar ze zorgen juist voor meer ellende door hun naïeve handelswijze.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/migranten-krijgen-creditcards-van-vn-en-eu-voor-tocht-naar-europa/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter