Migranten drugsdealers verkrachten en doden tienermeisjes in Rome.

De gewelddadige dood van een Romeins tienermeisje door AFRIKAANSE vluchtelingen heeft opnieuw de kwestie van de misdaden van migranten in Europa aan de orde gesteld.

Drie mannen van Afrikaanse afkomst zijn in Rome gearresteerd op verdenking van het vermoorden van de 16-jarige Desiree Mariottini, meldde The Local.

Twee Senegalese mannen, 26 en 43 jaar oud, werden op donderdag gearresteerd. Een derde verdachte, een 40-jarige Nigeriaan, werd op vrijdag aangehouden.

De drie zullen worden aangeklaagd voor groepsverkrachting, opzettelijke doodslag en drugshandel. Alle drie hebben al eerdere veroordelingen voor drugshandel.

De Romeinse politie zoekt nog een andere verdachte.

Desiree Mariottini werd dood aangetroffen in een verlaten gebouw in het San Lorenzo gebied van de stad, bekend vanwege drugshandel, eind oktober na een anonieme oproep aan hulpdiensten.

Onderzoekers geloven dat ze gedrogeerd en verkracht is.

Hoewel de precieze omstandigheden en de oorzaak van de dood van de tiener nog moeten worden bevestigd, bleek uit een autopsie dat ze onder invloed van drugs was geweest en seksueel was mishandeld.

Burgers hebben bloemen en kaarsen meegebracht naar het gebouw waar Mariottini’s lichaam werd gevonden.

“Ik wil gerechtigheid voor Desiree. Ik wil niet dat deze tragedie andere meisjes overkomt,” zei de moeder van het slachtoffer, Barbara Mariottini.

De ,,burgemeester van Rome Virginia Raggi heeft een dag van rouwen voor de stad aangekondigd om met de begrafenis van Mariottini samen te laten vallen. Zij kondigde aan dat de autoriteiten van de stad “de controles” in San Lorenzo zouden opvoeren en de alcohol leeftijd zouden verhogen.

Migranten bendes hebben zich een weg gebaand door de straten van Italië, waarbij Nigeriaanse migranten vaak met messen en andere wapens mekaar aanvallen. 

https://dailypaper.org/2018/10/migranten-drugsdealers-verkrachten-en-doden-tienermeisjes-in-rome/?fbclid=IwAR0ShhjqSRUPyM5C0nqZP5tPTqxiU4aKeYqGnc17vfxlDAw07bf-Pu3Z9zI