VVD en PVV eisen actie: ‘Zet criminele asielzoekers snel land uit’

 

Klik op bovenstaande video

Asielaanvraag afwijzen, vastzetten en uitwijzen, zegt de PVV. Als ze een strafbaar feit plegen, bestraffen en uitzetten, vindt de VVD. De twee grootste partijen in de Tweede Kamer willen dat veel harder wordt opgetreden tegen criminele asielzoekers.

Ze reageren daarmee op berichtgeving in de Stentor over strooptochten van criminele asielzoekers in Kampen.

Sietse Fritsma van de PVV is verontwaardigd. ,,Hoe kan het dat criminele asielzoekers in Kampen en andere plaatsen nog steeds hun gang kunnen gaan, terwijl de staatssecretaris meerdere malen heeft toegezegd deze overlast tegen te gaan?”

Hij wil van staatssecretaris Harbers (VVD) weten waarom deze criminele asielzoekers niet snel worden vastgezet en uitgezet.

Ook de VVD is kritisch. Kamerlid Malik Azmani uit Dalfsen: ,,Deze criminele veiligelanders horen niet in de opvang thuis. Wat mij betreft wordt heel snel beslist in deze zaken dat ze geen enkele kans maken op een verblijfsvergunning en moeten vertrekken. Als ze een strafbaar feit plegen, moeten ze worden bestraft en vervolgens worden uitgezet.”

Azmani wijst op de mogelijkheid de daders over te brengen naar twee opvanglocaties in het land waar meer toezicht is en waar ‘het badwater voor ze koud wordt gemaakt’. ,,Kortom, Kampen moet niet langer last hebben van deze criminele asielzoekers.”

RP: het zijn gasten die hun gastheer beroven. Er uit schoppen is de enige straf die dit soort criminelen serieus neemt! Stop het knuffelen en use your brains!

Lees ook deze complete idioterie:  https://jdreport.com/het-foefje-van-justitie-om-criminele-asielzoekers-niet-uit-te-zetten/ 

 

Ontruiming Vluchtgarage

https://www.destentor.nl/kampen/vvd-en-pvv-eisen-actie-zet-criminele-asielzoekers-snel-land-uit~a2fdd7d8/?fbclid=IwAR2tIwvDWrRNwozRbvdW0TysflXG4a8qXjId1FJmcoAkit2HRm1kZHZFCyc