BELGIUM: (Muslim) migrants beat an elderly man unconscious because they didn’t like his dog

België: Molsim immigranten slaan een oudere man bewusteloos vanwege zijn hond!

Thank God the dog-hating Muslim savages didn’t kill the dog.

(Gelukkig hebben de hondenhatende moslimbarbaren de hond niet gedood!)

België: (Moslim) migranten slaan een bejaarde man bewusteloos omdat ze zijn hond niet mogen!

De 68-jarige Lucas Claes, is het slachtoffer van bruut geweld geworden door een bende van buitenlandse (Moslim) jongeren, die zijn hond niet mochten, volgens een verslag van de Belgische omroep RTV. 

Stem van Europa (h/t Maurice) afgelopen zondag, liep Claes met zijn hond in de buurt van een park in TurnHout toen hij een groep moslim jongeren tegenkwam.
Deze (Moslim) migranten waren niet gediend van de hond die in hun buurt kwam en ze zeiden dat  zij “de hond roken”. Dit liep helemaal uit de hand.

De oudere man werd brutaal neergeslagen door de groep en hij verloor het bewustzijn. Hij werd wakker toen een vrouw zei: “meneer, voelt u zich goed?”
De vrouw gebruikte zijn smartphone om een ambulance te bellen. Claes werd met spoed naar het ziekenhuis gereden, waar ze 11 botbreuken in zijn gezicht constateerden.

http://barenakedislam.com/2018/10/18/belgium-muslim-migrants-beat-an-elderly-man-unconscious-because-they-didnt-like-his-dog/?fbclid=IwAR1AKvMZ7FJ_6aZHgmaJKZy3iAaW201kIeSY0hzU1fgzttX4BGMj1sobdro

Europe: Prepare for a Muslim invasion! (Europa: bereid je maar voor op een islamitische invasie!)