Tweede Kamer weigert debat over omstreden VN-migratiepact

Dit is geen invasie, maar de “rechten van de mens”!

ALS DIT DOORGAAT DAN IS HET HEK VAN DE DAM!

Dan kan er geen enkele ‘asielzoeker’ meer geweigerd worden die zich op deze wet beroept! 

In Europa groeit de weerstand tegen het VN-migratiepact: een wereldwijd geldend verdrag dat migratie mogelijk verheft tot mensenrecht. Opvallend is dat de Tweede Kamer niet van plan is te debatteren over de gevolgen voor Nederland van het pact.

Het VN-migratiepact, het Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, is in juli van dit jaar door 192 van de 193 leden van de Verenigde Naties (VN) goedgekeurd. De Verenigde Staten besloten in december afgelopen jaar uit het migratieverdrag te stappen. Volgens de Amerikaanse president Donald Trump is het plan ‘onverenigbaar’ met zijn migratiebeleid.

De verantwoordelijke staatssecretaris, Mark Harbers (VVD) van Justitie en Veiligheid, zei eerder dat het migratiepact alleen ‘niet-bindende afspraken bevat’.  Toch beloofde Harbers, die namens Nederland een handtekening moet zetten in Marrakesh, Marokko, dat hij dat niet zal doen tot hij met de Tweede Kamer heeft overlegd. ‘Het kabinet zal tot die tijd geen onomkeerbare stappen zetten in het onderhandelingsproces.’

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/10/651087-651087/