“United in Diversity” . . .

“VERENIGD IN VERSCHEIDENHEID”

“DE TERM DIE DE EU ONS DOOR DE STROT HEEFT GEDUWD!”

Door: “Henk V.”

Marlies gebruikt terecht het woord “satanisch” met betrekking tot het lot dat veel jonge meisjes in Turkije treft. De schandalige ongelijkheid in de rechtspositie van mannen en vrouwen in de islam, die in gezaghebbende geschriften aan de islamitische gelovigen werd opgelegd, wijzen wij categorisch af! Daar komt veel leed voor vrouwen en meisjes uit voort. In onze samenleving mag deze ongelijkheid op geen enkele manier inburgeren. Aan deze intentie zullen wij nooit concessies doen. Ons wordt door politiek correct vaak voor de voeten gegooid dat wij tot haat aanzetten tegen moslims. Dat is een verwijt dat de plank nogal mis slaat! Van nature hebben wij Nederlanders geen hekel aan mensen. Wij zijn van nature erg nieuwsgierig naar de manier waarop andere mensen leven en wij hebben – in vergelijking met veel landen om ons heen – in de loop der eeuwen een sterke trek van tolerantie ontwikkeld.

Wij, realisten, zijn geen haatzaaiers, maar zeer alerte mensen.  Deze alertheid kreeg vorm toen wij gingen begrijpen wat de plannen van het monsterlijke bestuurslichaam in Brussel voor de autochtone Europese bevolkingen  inhielden.  Toen wij meer en meer doorkregen wat die inhielden, heeft ons waarnemingsvermogen zich in de loop van de tijd erg ontwikkeld. Wij beelden ons niets in. Wij WETEN wat wij zien. Dat inzicht in de ontwikkelingen die zich voordoen, dankzij het beleid van de politiek correcte overheden, zal niet door dreigend gepraat van politiek correcte zijde worden vertroebeld.

Wij zien in de EU een machtsbeluste, aanmatigende organisatie, die de mond vol heeft over Europese waarden, democratie, vrijheid en tolerantie en DIVERSITEIT. Ik wil de EU-sympathisanten voorhouden dat er tegenstrijdigheden bestaan tussen wat de EU zegt en wat de EU doet:

Zo spreken de pleitbezorgers van de natte EU-droom over het behoud van de Europese waarden, naast de ontwikkeling van een schijnbaar onontkoombare, maar toch noodzakelijke diversiteit  (volgens de profeet F. Timmermans, wiens naam beslist niet zij geprezen).

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2018/10/12/united-in-diversity/

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

RP: Er is nog NOOIT zo’n waandenkbeeld gebruikt om een volk te misleiden!

NEANDERTHALER

The European Diversity