TOEN NEDERLAND NOG VAN ONS WAS. . .

TOEN

EN NU

Wij leven inmiddels in het voorportaal van het hellevuur dat steeds naderbij komt. En als het aan onze corrupte regering ligt, gaat het allerergste nog komen. 

De aanslag in Barcelona was slechts een voorproeve van dien verschrikkelijke ellende die ons nog te wachten staat. En dit keer is er geen hulp der geallieerden zoals geschiedde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Neen, lezer, ons lot is beslist. We zijn door die vileine Mark Rutte en zijn criminele consorten overgeleverd aan het donker getint schorem dat wordt binnengehaald alsof het allemaal hoogstaand ontwikkelde menschen zijn.

Wat is er in hemelsnaam van ons mooie Nederland geworden. Moord en doodslag heerst in de straten van onze steden, het getinte schorem uit Marokko heeft vrij spel, oude lieden durven zich bijna niet meer buitengaats te begeven uit angst te worden beroofd.

“Een aanslag in Nederland is niet te voorkomen, maar blijf alsjeblieft gewoon je leven leven”, adviseert premier Rutte. Die man is niet goed snik, dien verderfelijke islam gaat ons straks allemaal de kop kosten. Is het nou domme onwetendheid van onze bewindslieden dat ze die misdadige islamieten zo gastvrij onthalen? Hebben zij nimmer de moeite genomen de koran te bestuderen? Want daar staat in, meneer Rutte, dat wij, ongelovigen, Joden en christenen, allemaal vermoord moeten worden. Het lijkt wel alsof U achterlijk bent.

Mijn dagen zijn soms vervuld van vrees en walging. Terroristische aanslagen, hoofddoeken, moskeeën, minaretten, mannen in jurken, gelukszoekers die zich vluchteling noemen, Marokkanen en misdadigers uit Albanië die de steden onveilig maken. Ach, lezer, laat ik maar ophouden, er is werkelijk geen beginnen meer aan.

Pas als dien volgelingen van Beëlzebub in Den Haag definitief worden berecht en opgesloten, wanneer de islam wordt verboden en aangemerkt als een misdadige organisatie en moskeeën worden afgebroken, misschien krijgen wij dan onze waardigheid en levensblijheid weer terug. Doch ik heb er nu een zeer zwaar hoofd in.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/19/toen-nederland-nog-van-ons-was/

Advertenties