Timmermans: Europa zal divers worden of in oorlog leven!

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italie, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenie en Nederland.  Deze landen hebben allemaal andere verledens, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specificieker heeft meneer Timmermans het NIET over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest! Hij heeft het over Islam en Moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multi-culturele samenleving iets te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geïmplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn en dat iets te maken heeft met globalisering. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid Korea zijn internationaal geörienteerde landen, sterke economieën EN zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook, ondanks haar regionale verschillen, een erg mono-cultureel land.

3. Frans Timmermans is Orwellian.

“Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur…”, zei hij, “…proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft.” Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell. De gemakkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die zij hebben over hun eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.”

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” toelaten iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: Islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door Islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden!

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie.

Conclusie
Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar!

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaans’, ‘Midden Oosten’ of ‘Islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘Islamitische Unie’ of een ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Samenvatting Bron: Fenixx

back to the past

RP: ‘Diversiteit’ betekent niet terug naar het Barbaarse tijdperk!