GELEKT! MAILRUZIE MET FRANS TIMMERMANS OVER MASSAMIGRATIE, EU EN ISLAM.

Door Joost Niemöller

Hans van der Linde, een bezorgde Nederlandse burger, begon een mailcorrespondentie met Frans Timmermans,  eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de commissie-Juncker. Over de massamigratie, de islamisering en de aanhoudende aanslagen op onschuldige Europese burgers. Van der Linde werd witheet en Timmermans niet minder. Het was weer eens roepen tegen een muur.

Hans van der Linde mailde me deze correspondentie toe en met zijn toestemming publiceer ik die hier.

Hans van der Linde:

Geachte heer Timmermans,

U ziet wat de Islamisering in de afgelopen maanden aan ellende heeft opgeleverd.  Aanslagen, doden en ellende. Alleen omdat Europa niet ingrijpt.

Zie wat Oostenrijk en Hongarije doen. Vluchtelingen? Nog niet 1%,  meer de rest allemaal kerels van net in de 20 met een Iphone!!!!!!!!!!

Dus oppakken, zonder aanzien des persoons in Herculessen laden en ze boven die landen waar ze vandaan komen aan een parachute weer laten landen.

Middellandse Zee met de marines afgrendelen en op elke zg vluchtelingenboot vuren. Schiet er een paar in puin, dan is het gedonder binnen 1 maand afgelopen.

Lees maar eens wat deze meneer ons voorhoudt: Aangezien niemand binnen de EU dit aandurft moeten we wachten tot de Italianen en Spanjaarden het gaan doen en ik voorspel u; dat gaat gebeuren want ze kunnen niet anders. Er mankeert toch niets aan uw intelligentie? U bent verantwoordelijk nu, voor de ellende van straks.

Frans Timmermans:

Legt u mij eens uit wat “de houding van de EU inzake moslims” is?

Hans van der Linde:

Heel simpel. Onder het mom van godsdienstvrijheid een verraderlijke ideologie in Europa toestaan, terwijl ik 35 jaar geleden moslims hoorde zeggen dat de Islam wereldheerschappij wil door de Jihad.

Niemand schijnt door te hebben dat het ook werkelijk gaat gebeuren. Verzet ertegen? Geen hond durft dat aan. Ook u niet en niemand binnen de EU.

De Islam is geen godsdienst, het is een ideologie van de haat.  Een godsdienst geeft je de keuze, de Islam dwingt. Lees de stukken uit de Koran die ik u eerder stuurde maar eens goed na.

Hongarije en Oostenrijk wensen dit tuig niet en wat doen wij? Juist, ze worden op onze kosten opgevangen, terwijl wij geen geld hebben voor propere ouderenzorg.

Wat mij betreft, Islam verbieden, Moskeeën afbreken en terug naar hun eigen gebied. Alle terroristen tot op heden waren allemaal islamiet, dat zegt genoeg.

Kijk maar eens hoe de Zweedse politie met de handen in het haar zit. De ex Calais bewoners die nu naar het Noorden uitzwermen in Frankrijk. In Hoek van Holland waar de KMAR handenvol heeft om te voorkomen dat ze naar Engeland vluchten.  Jullie regeren niet meer, jullie gedogen alles en degenen, zoals ik, die hier tegen zijn wordt niet naar geluisterd of worden voor racist o.i.d. uitgemaakt.

Ik ben lid geweest van Islamitische Internet sites, waarbij ik mijn identiteit na een paar weken onthulde en hen duidelijk maakte dat de Islam verkeerd bezig is. Het gevolg:  Ik werd met de dood bedreigd.

timmermans

Lees hier het hele artikel: https://joostniemoller.nl/2017/08/gelekt-mailruzie-frans-timmermans-massamigratie-eu-en-islam/