STOP SALAFISME! SLUIT DE AS SOENAH MOSKEE!

De orthodoxe islamieten, zichzelf salafisten noemend, zijn als een veenbrand onder onze samenleving. Salafisten leven volgens de letterlijke woorden van de koran. In het Midden-Oosten is deze stroming onder andere politiek vertegenwoordigd door Islamitische Staat in Syrië en Irak. In ons Nederland zijn er tegen de veertigduizend salafisten. Een paar honderd reisden af naar Islamitische Staat om daar andersdenkenden te vermoorden en te leven zoals in het jaar 600 deden in de tijd van Mohammed.

Salafisten leven volgens de koran. En een belangrijk onderdeel is de strijd tegen, in hun ogen, de ongelovigen. Door heel Europa zijn er door vele tientallen islamitische aanslagen tegen de vierhonderd doden en duizenden gewonden gevallen. Iedereen heeft de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel en die in Berlijn nog op het netvlies. Maar minder ruchtbaarheid wordt gegeven aan de bewuste aanrijdingen en de steekpartijen op straat. Gisteravond nog werden drie Duitsers levensgevaarlijk verwond door een salafist in Ravensburg. Om de angel uit het verhaal te halen, de angst bij burgers weg te nemen, word er bijna altijd direct gezegd dat het motief onbekend is, de dader verward. Ook als er een spoor van honderden meters slachtoffers vallen en de dader ‘Allah Akbar!” roept.

De afgelopen dagen kwam het nieuws naar buiten dat er een salafistische terreur cel is opgerold. Zeven mannen werden tegelijkertijd ingerekend terwijl ze vijf pistolen op zak hadden en thuis materialen hadden liggen voor een autobom en bomgordels. Maar er zijn al meerdere salafistische aanvallen in het recente verleden geweest: Op Amsterdam Centraal werden twee mensen neergestoken door een salafistische economische immigrant. In Den Haag sneed en stak een salafistische man op drie mensen in. In Rotterdam werd er eerder een cel opgerold die al een Kalasjnikov en explosieven klaar hadden liggen.

Het pappen en nathouden van de salafisten in Nederland werkt averechts.  Wij leven in een land waar wij al jaren op dreigingsniveau 4 (van de 5) leven. Overal worden betonblokken neergezet om preventief aanslagen met vrachtwagens te voorkomen. De overheid zal niet optreden, hopende de problemen voor zich uit te kunnen schuiven.

De As-Soenna moskee in Den Haag is een exponent van de islamisering van Den Haag en een van de belangrijkste salafistische centra in Nederland.  Zo worden er opruiende preken gehouden, waarin het geweld tegen niet-Soennitische moslims (‘ongelovigen’) wordt verheerlijkt. Ook is gezegd dat moslims die overspel plegen of breken met hun geloof de doodstraf verdienen. Imam Aboe Ismail zei in een lezing dat ongelovigen kokende olie te drinken zullen krijgen. ‘Vervolgens worden al hun ingewanden uiteengerukt’. Er werd lesmateriaal uitgegeven waarin wordt aangeraden aan vrouwenbesnijdenis te doen om ‘de lusten van vrouwen te verminderen’. Er werd geld aangenomen van een organisatie uit het Midden-Oosten die op de terrorismelijst staat. Ze organiseren zelfs een salafistische militie in december, die tot vorig jaar werd ondersteund met 12.000 euro per jaar door de gemeente Den Haag. Voor, we verzinnen het niet: ‘Het kopen van broodjes voor de vrijwilligers en een cadeaubon’.

Het pappen en nathouden van de salafisten in Nederland werkt averechts.  Wij leven in een land waar wij al jaren op dreigingsniveau 4 (van de 5) leven. Overal worden betonblokken neergezet om preventief aanslagen met vrachtwagens te voorkomen. De overheid zal niet optreden, hopende de problemen voor zich uit te kunnen schuiven.

http://www.idverzet.org/2018/09/30/stop-salafisme-sluit-de-as-soennah-moskee/