Het populisme van FVD en de PVV is het nieuwe kwaad. Aldus D66-minister Sigrid Kaag.

Dat D66’ers niet zo veel op hebben met de democratie wisten we al langer, maar minister Sigrid Kaag maakt het nu wel héél bont. In de Abel Herzberglezing, die ze vandaag hield in Amsterdam, haalt mevrouw de minister namelijk op ongekend harde wijze uit naar Forum voor Democratie en de PVV, partijen die volgens haar levensgevaarlijk want populistisch zijn.

Niet alleen moeten de PVV en de FVD als partijen het ontgelden, en het populisme als beweging, ook kiezers van die partijen kwamen aan bod. Volgens Kaag is het namelijk “onverteerbaar dat delen van de samenleving vatbaar zijn voor halve waarheden, manipulatie, fake news, die de internationale orde typeert als ‘cultuur-marxistisch project’.” Dat laatste is natuurlijk een directe verwijzing naar Thierry Baudet. En die andere opmerkingen waarschijnlijk óók. Toch wat apart aangezien D66 zich zelf aan de lopende band schuldig maakt aan manipulatie en leugenachtigheid, maar hé, blijkbaar mogen ‘mainstream partijen’ dat probleemloos doen.

LATEN WIJ EENS KIJKEN WIE DEZE ABSURDE BESCHULDIGINGEN UIT:

Wie is hier degene die “Levensgevaarlijk” is?

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/d66-minister-sigrid-kaag-waarschuwt-nederland-voor-fvd-en-pvv-er-heerst-een-donkere-en-dreigende-stilte-over-populisme/