DUITSLAND DRAAIT DE ROLLEN OM!

Minister geeft de Duitsers de schuld van islamitische aanslag

De minister van staat van integratie, Manne (Manfred) Lucha,  heeft Duitsers tegen de “haat en de boosaardigheid” van iedereen gewaarschuwd die politieke conclusies zou kunnen trekken nadat een Afghaanse migrant drie mensen in het stadscentrum van Ravensburg zijn gestoken. Hij zegt: We zullen onszelf niet laten verdelen door mensen die deze vreselijke daad voor politieke doeleinden misbruiken door haat en boosaardigheid te spuwen op ons allen die opkomen voor eenheid in deze stad.”

Maar hij waarschuwt niet tegen de “immigranten” die hun ongewenste overtuigingen en normen in Duitsland brengen? Neen, in plaats daarvan beschuldigt hij de Duitse bevolking, die terecht  zenuwachtig is door de steekpartijen en beschuldigt hen van het ‘politiseren’ van de steekpartijen, terwijl hijzelf degene is die politiseerde! 

Schande Lucha. Duitsland is, net als andere Europese landen, getroffen door willekeurige steekpartijen, Jihad aanvallen, massale verkrachtingen en seksueel geweld. De Duitse autoriteiten schrijven zelfs teksten voor migranten in openbare ‘pools’ die hen vertellen wat ongepast is. Antisemitisme is ook in Duitsland (en elders) gestegen. zelfs Angela Merkel heeft de opkomst op de groeiende Arabische bevolking voorspeld.

Veel Duitse burgers beseffen nu pas wat een grote fout een lukraak immigratiebeleid is!

RP: Hoe gestoord ben je als je een aanslag gaat relativeren en jouw eigen volk de schuld geeft van het veroorzaken van een islamitische aanslag in jouw land?

https://www.jihadwatch.org/2018/10/german-integration-minister-warns-against-hatred-and-malice-after-afghan-stabbing