DE AFRIKAANSE-ISLAMITISCHE TOEKOMST VAN EUROPA!

Het spel is uit. Italiaanse journalist belooft Europa een Afrikaanse toekomst!

In zijn laatste column voor het Israëlische nieuwsportaal “Arutz Sheva” schrijft Giulio Meotti, auteur en journalist voor “Il Foglio”, dat de huidige immigratiegolf uit Afrika “slechts een voorbode” is van wat er nog moet komen in Europa. Volgens Meotti zal de Europese toekomst “Eur Africa” heten. De demografische feiten zouden voor zichzelf spreken.

In dit verband verwijst Meotti naar een recent artikel in “The Economist” dat voorspelt dat van de verwachte 2,2 miljard extra mensen die in 2050 geboren zullen zijn, ongeveer 1,3 miljard Afrikanen zullen zijn. Dit cijfer komt overeen met de huidige bevolking van de Volksrepubliek China. In dezelfde periode zou het aantal Afro-Europeanen, dat wil zeggen Europeanen met Afrikaanse wortels, kunnen toenemen tot 150 tot 200 miljoen. Dit zou een kwart van de totale bevolking van vandaag de dag zijn.

Meotti stelt de vraag of de val van Europa net zo onvermijdelijk is als de ineenstorting van het Romeinse Rijk. In een door de auteur geciteerde studie wordt een sombere ontwikkeling voor Italië in het bijzonder gesignaleerd: “In 100 jaar tijd zou de bevolking van Italië volledig kunnen zijn ingestort – met slechts 16 miljoen inwoners tegenover 59 miljoen vandaag de dag”. De elites beweren echter dat er geen omvolking plaats heeft.

RP: Niet alleen zal Europa overspoeld worden door Afrikanen, maar door Afrikaans-/en -islamitische terroristen! Bekijk onderstaande artikelen maar!

https://eunmask.wordpress.com/2018/09/28/is-terroristen-veelvuldig-via-vluchtelingenstroom-naar-europa-2/

https://eunmask.wordpress.com/2018/10/02/en-nog-meer-zielige-vluchtelingen-binnenhalen/

https://eunmask.wordpress.com/2018/09/29/nederland-vol-met-terreurkantoren/

https://gellerreport.com/2018/10/muslim-groups-calls-4-attack.html/

EUROPE TIME TO WAKE UP!