99-JARIGE VROUW UIT WIJHE BRUUT OVERVALLEN!

Zelfs thuis zijn ouderen niet meer veilig!

Een 99-jarige vrouw uit Wijhe is zaterdagmiddag op brute wijze overvallen, meldt RTV Oost.

De vrouw deed open nadat er werd aangebeld en werd toen ruw aan de kant geduwd door twee mannen. De mannen hebben meerdere spullen van de vrouw gestolen en lieten haar overrompeld achter. Volgens de politie gaat het om twee lichtgetinte mannen van rond de dertig jaar. Meer informatie over hoe de mannen eruit zagen heeft de politie vooralsnog.

De politie is op dit moment op zoek naar getuigen die rond 17.15 uur in de omgeving van de Torenstraat in Wijhe iets verdachts heeft gezien.

GETUIGEN

,,De vrouw is nogal overrompeld, geschrokken en verdrietig. Het incident heeft heel veel indruk op haar gemaakt. Gelukkig is zij niet gewond geraakt”, schrijft de politie op Facebook. ,,Mogelijk heeft u twee mannen op het station zien staan, ergens in een geparkeerde auto zien zitten of iets in een winkel opgevangen, toen de mannen aan het overleggen waren.”

RP: Te gek voor woorden! Op straat en ook in je eigen huis ben je niet meer veilig! Dankzij de “gastvrije” opvang van  hordes criminelen door onze regering!

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2018/09/99-jarige-vrouw-uit-wijhe-bruut-overvallen