Praag: EU moet grenzen effectief bewaken i.p.v. opnamequota te verlangen

Toenemend verzet tegen de massa-immigratie!

En opnieuw komt er duidelijke taal uit een van de Visegrad-landen tegen het dictaat uit Berlijn en Brussel om massa´s “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië op te nemen. Deze keer uit de Tsjechische Republiek. De Tsjechische staatssecretaris voor Europese Aangelegenheden, Aleš Cmelař (foto), verklaarde tegenover de pro-EU-website “Euractiv” dat “de EU eerst maar eens de grenzen van de statengemeenschap effectief zou moeten beveiligen alvorens van de lidstaten opnamequota voor ´vluchtelingen´ te verlangen, die uiteindelijk slechts tot een eindeloze stroom binnendringers uit de Derde Wereld zullen leiden.”

Quota lossen het probleem niet op
De quota zouden namelijk het probleem niet oplossen, aldus de sociaaldemocraat. Het probleem zou niet opgelost worden, maar alleen maar leiden tot onafzienbare veiligheidsproblemen en een inadequate risicoverdeling, argumenteerde Chmelař. Ook de kosten voor Merkel´s goudparels zouden daardoor alleen maar onrechtvaardiger verdeeld worden. De jonge politicus verving onlangs Tomáš Prouza, die eind maart aftrad.

De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec, had al eerder benadrukt dat het onacceptabel zou zijn om de Tsjechische belastingbetalers hiervoor te laten opdraaien.
De voormalige Tsjechische president Václav Klaus formuleerde enige weken geleden nog het protest van Tsjechië tegen het optreden van de EU tegen zijn land m.b.t. diens weigering zich over te geven aan de invasie. Integendeel, het zou tijd worden om de uittreding van Tsjechië uit de EU voor te bereiden, aldus Klaus in zijn toenmalige stellingname.

Bron: www.pi-news.net

http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=25127&start=650

RP: Niet alleen Hongarije weigert de asiel-invasie, ook de andere Oostblok-landen!