Nieuwe invasie onderweg – 91% van de Marokkanen wil naar het Westen komen

Nieuwe potentiële terroristen onderweg!

EUROPA: Maak je borst maar nat!

Uit een alarmerend artikel blijkt dat 84 procent van de Algerijnen, 91 procent van de Marokkanen en 53 procent van de jonge Tunesiërs naar westerse landen willen komen.

Studies over de drie Noord-Afrikaanse landen tonen een groeiende wens van hun bevolking om hun land te verlaten en zich voor een beter leven in een westers land wil vestigen, bericht de krant Oumma.

Het artikel van het nieuwsblad is getiteld “Zal de Maghreb worden geconfronteerd met een massale verdrijving van zijn bevolking”, en publiceert drie studies over de drang van de Maghreb bevolking om te emigreren naar een westers land, schrijft VoE.

Volgens een studie van het arbeidsbureau Rekrute wil 91 procent van de Marokkanen hun land verlaten. En een andere studie van de Europese Commissie toont aan dat 53 procent van de Tunesische jongeren wil emigreren.

Tenslotte blijkt uit een studie van de Boston Consulting Group dat 84 procent van de Algerijnen bereid is om een “professionele ballingschap” te doen.

Anderhalf jaar na het verkrijgen van een verblijfsvergunning in 2014 had gemiddeld 4 procent van de 18- tot 65-jarige asielzoekers werk. Een jaar later was dat opgelopen naar 11 procent. 

RP: Ze kunnen “studies” uitvoeren zoveel ze willen, maar in de realiteit is gebleken dat het overgrote deel van de toegelaten asielzoekers in Europa niet werkt en ook niet zal werken!

Bron: Fenixx