IS-terroristen ‘veelvuldig’ via vluchtelingenstroom naar Europa!

Neem ons a.u.b. op, wij zijn zielige vluchtelingen

Meer dan 3 Jaar geleden was dit al het geval en meer dan 6 jaar geleden heb ik hiervoor gewaarschuwd! Nu is het keiharde resultaat zichtbaar! Onze landen zijn al overspoeld met islamitische terroristen, die als asielzoekers, zonder enige serieuze controle zijn toegelaten! Terwijl alle Islamitische landen Syrische vluchtelingen weigeren!

IS-terroristen en hun handlangers hebben vorig jaar ‘veelvuldig’ de grote vluchtelingenstroom gebruikt om Europa binnen te komen. Zo wisten ze uit handen van de autoriteiten te blijven. Hoe vaak dat precies is gebeurd, is niet duidelijk.

In de meeste gevallen vroegen IS-terroristen ook asiel aan in de goedgelovige Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Dit is te lezen in het uitgegeven dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). 

Netwerken lopen door Nederland!

De coördinator zegt dat terroristische netwerken ‘door en via Nederland lopen’. Of  deze mensen ook echt asiel hebben gekregen in Nederland, daar lopen nog onderzoeken naar (dit is inmiddels nu al gebleken).

Dat de NCTV nu het woord ‘veelvuldig’ gebruikt, is opvallend, zegt politiek verslaggever Fons Lambie. “Eerder zeiden ze namelijk dat het onwaarschijnlijk was dat terroristen gebruik zouden maken van de vluchtelingenstroom. Maar dat is nu dus ‘veelvuldig’ geworden. Hoeveel precies, dat weet men ook niet precies.” Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Dick Schoof zegt dat we ‘moeten denken aan tientallen gevallen’.terroristen ook asiel aan in Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Dat is te lezen in het vandaag uitgegeven dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). 

Nee maar! Hoe kan dat nou? We worden OVERLOPEN door zingende mannen met baarden die pang pang doen met echte geweren en daarna BOEM. Volgens Judith in Europa was het allemaal hysterie, en volgens de heer Eikelboom, de schatrijk geworden makelaar in migranten, was het ook onzin. Maar nu zegt de NCTV het tegendeel en is er wel een greintje bewijs. Sie kommen! Met “veelvuldige” bootladingen tegelijk. Mutti Merkel, Frans Timmermans & Frontex Ferries, bedankt!

https://www.rtlnieuws.nl/algemeen/binnenland/artikel/506126/terroristen-veelvuldig-vluchtelingenstroom-naar-europa