Zweden: HORROR auto rijdt in ‘op 100 kinderen en docenten

Zweden: Het grootste asielzoekers-pamperland van Europa!

Een auto reed gisteren in op een menigte van kinderen en hun ouders op een wandeling in de buurt van KARLSHAMN, in Zweden, onthulde de politie vandaag. Twee leerlingen werden gewond! Een politie-jacht op de daders is nu aan de gang!

HEEL VREEMD! De Zweedse media heeft 24 uur gewacht om dit te melden! Slechts 1 Zweedse nieuwsbron heeft dit in eerste instantie gerapporteerd en die heeft 24 uur gewacht om het publiek te waarschuwen. (RP: Het lijkt er op of zij de daders de gelegenheid wilden geven om te vluchten!)

Lees hier: https://voiceofeurope.com/2018/09/swedish-media-wait-24-hours-to-report-on-a-car-that-ploughed-into-a-crowd-of-100-children/

Een woordvoerder van de Zweedse politiedienst zei dat kinderen zich lieten vallen om uit de weg van de auto te komen, die zich rechtstreeks had gericht op de groep van 100 mensen.

Hij zei:  dat de auto de snelheid versnelde toen hij inreed op de groep van studenten en docenten. Hij raakte twee van de studenten. die niet weg konden komen en licht(?) gewond raakten

De politie heeft vandaag een beroep gedaan op iedereen voor informatie over dit gruwelijke incident, dat plaatsvond op dertien uur lokale tijd (12u BST) gisteren.

De groep bestond uit 100 kinderen en 10 docenten van de Mjallby Secondary School.

https://gellerreport.com/2018/09/car-ramns-kids-sweden.html/