Trudeau geeft $50k per gezin aan immigranten maar zijn staf verbergt dit voor de Canadezen!

Trudeau Gives $50K Per Family to Migrants — But His Staff Hide That Number From Canadians

De “onpartijdige” ministeriële bureaucraten die werken voor de liberalen van Justin Trudeau zijn actief bezig met het voor de Canadezen verbergen van de details rond de kosten van het “vluchtelingen” schikkingsprogramma.

In een memo dat door de ‘Rebel’ m.b.t. de ‘Wet van de vrijheid van informatie’ is gepubliceerd, bespraken de bureaucraten hoe een media-onderzoek over de “jaarlijkse contant-geld ondersteuning”, die Canada aan Syriërs verstrekt, te behandelen

De bureaucraten probeerden om de bedragen van de ‘Canadese belastingbetalers Federatie’ te verbergen door gegevens voor individuele vluchtelingen i.p.v. voor families te gebruiken. Shady stuff, gezien het feit dat immigratie, vluchtelingen en burgerschap in Canada de definitie van “familie” veranderde in het opnemen van jonge valide mannen die samenreizen als broeders.

De bureaucraten gaan in de e-mailketen zeggen dat gedetailleerde info over de jaarlijkse kosten alleen zal worden gegeven als dit wordt opgeëist. Hun bedoeling was om de waarheid te verbergen voor de Canadezen.

Lees ook: Vluchtelingen trekken massaal van VS naar Canada

https://gellerreport.com/2018/09/trudeau-migrants-canadians.html/

Advertenties