Juncker wil 10.000 EU-grenswachten om migratie te beperken!

Juncker gooit grens Europa op slot. Zoals de meesten al vanaf het begin hebben geconstateerd: Europa wordt vanaf 2014 bestuurd door een demente man! De Voorzitter van de Europese Commissie is dement en heeft een mega drankprobleem! Onderstaand een staaltje van zijn desastreuze beleid!

Eerst dit: Juncker wil dat alle EU-landen migranten opnemen! En nu…

                                                                             

Geen idee wat er in zijn drankje zat. Maar de zwalkende Jean-Claude Juncker van de EU heeft opeens een briljant meesterplan om de immigratie naar Fort Europa te stoppen. 10.000 zwaarbewapende GrensWachtRambo’s met hele grote schietgeweren in (drijvende) Toyota’s HiLux, die dan aan het rand van het land langs metershoge hekken gaan patrouilleren om te voorkomen dat er buitenlands invasief gespuis Europa binnenkomt. Eigenlijk dus alles wat Victor Orban van Hongarije al een tijdje -succesvol- aan het doen is. Enfin.. koop aandelen Heras Hekwerk! Beleg in staal, aluminium & prikkeldraadfabrieken. Koop tweedehands pick-ups op in Arabistan en ga staan voor het nieuwe volkslied van Brussel. Alle Menschen werden Marechaussee.

Juncker wil dus 10.000 EU-grenswachten om migratie te beperken!

De bewaking van de EU-buitengrenzen moet een taak worden van een echte Europese grenspolitie. Voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, stelde dat vandaag voor in zijn State of the Union.

De in 2016 opgerichte Europese grens- en kustwacht moet in 2020 zijn uitgebouwd van 1.500 tot 10.000 man, meer bevoegdheden krijgen en centraal worden aangestuurd. Zo moet het agentschap een grotere rol krijgen bij het inperken van de migratiestromen en het terugsturen van migranten naar hun land van herkomst.

Het voorstel is geen verrassing, aangezien de EU-regeringsleiders er op een top in juni ruime steun aan gaven. Zij moeten er nog wel mee instemmen. De forse kosten, naar verluidt meer dan een miljard per jaar en in totaal zelfs 12 miljard, kunnen nog een obstakel vormen. RP: wie denken jullie die deze miljarden moeten betalen?

Voorbeeld van het EU-beleid:

Grenzen open, neen dicht, neen open…..

Bronnen: 

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/juncker-wil-10-000-eu-grenswachten-om-migratie-te-beperken~abb2059d/
https://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4198239/juncker-wil-alle-eu-landen-migranten-opnemen.html
https://www.geenstijl.nl/5143841/burps-juncker-gooit-grens-europa-op-slot/