Volgens Jean Raspail stevent heel Europa af op de dood. Is dat vreemd?

(Door: Jacques Guillemain – Vertaling: “delamontagne”)

“Heel Europa staat aan de rand van de dood”, zegt Jean Raspail, die zijn duistere voorspellingen bewaarheid ziet. Voorspellingen, die hij deed  in 1973 in zijn beroemde boek “Het legerkamp der Heiligen”. “Als er een geboorte is in mijn familie of bij mijn vrienden, kan ik niet naar deze baby kijken zonder mezelf af te vragen: ´Wie zal hem voorbereiden op de ambtelijke willekeur en wat zal hij tegenkomen zodra hij volwassen is geworden?´.”

Welke burger, die toch een beetje nadenkt, heeft hier nooit over nagedacht, want de verwoestingen van massale immigratie worden op alle niveaus van de samenleving gevoeld. En dit gebeurt al vanaf  school waar de  islamisering zich in de wijken in volle vaart voltrekt, zonder de minste reactie van de autoriteiten.

Wat mij betreft, ik zal nooit begrijpen waarom onze bestuurders, onze elites, onze besluitvormers, onze opiniemakers, die voor het grootste deel ook een gezin hebben met kinderen die ze graag gelukkig zouden willen zien tot in hun volwassenheid. Hoe kunnen al deze goed opgeleide en ontwikkelde elites hun land en de toekomst van hun eigen kinderen zo opofferen?

Hoe is het mogelijk dat zij hierdoor de toekomstige interreligieuze conflicten zaaien zonder zich te realiseren dat zij hun kinderen een leven van hel zullen nalaten, zoals we in de jaren-80 in Libanon zagen, zoals we overal zien waar de islam zich in een positie van kracht voelt ? De onzekerheid heerst overal. De aanvallen met  messen zijn dagelijkse kost, de verkrachtingen exploderen. Meer dan 100.000 agressieve gebeurtenissen per jaar. In Frankrijk kan men voor een “verkeerde” blik of  het weigeren van een sigaret al sterven. Dit is de dictatuur van het onnodige geweld. De inactiviteit, om nog maar te zwijgen van de medeplichtigheid, van de elites blijft voor mij een raadsel.

De grote vervanging  is een onbetwistbare realiteit, aangezien het verschil in het geboortecijfer tussen autochtonen en geïmmigreerde vrouwen en de ononderbroken stroom van nieuw aangekomenen van dien aard is dat in één generatie de autochtone Fransen een minderheid in hun eigen land zullen zijn. Dit gebeurt al voor 2050.

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2018/09/08/volgens-jean-raspail-stevent-heel-europa-af-op-de-dood-is-dat-vreemd/

jean.raspail