Orbán ondersteunt migratievoorstel van de Tsjechische minister-president!

TWEE LANDEN DIE HUN VOLK BESCHERMEN! TIJD OM TE EMIGREREN!

Andrej Babiš en Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán ondersteunt het migratievoorstel van de Tsjechische minister-president Andrej Babiš, zei de adviseur voor binnenlandse veiligheid van de Hongaarse minister-president, György Bakondi, zaterdagavond in een uitzending van de Hongaarse publiekrechtelijke omroep.

Andrej Babiš legde zijn plan als volgt uit: Griekenland, Italië, Malta en Spanje moeten heel duidleijk maken dat zij geen vluchtelingen opnemen. Daarna zou men met Marokko, Tunesië, Libië en Egypte moeten onderhandelen dat zij aan hun grenzen de migratie stoppen.

“We hebben een Afrika-plan voor alle landen nodig waar de migranten vandaan komen. Zij zijn economische migranten, ze vluchten niet voor oorlog”, benadrukte de Tsjechische minister-president eerder.

Desbetreffend wees Bakondi er zaterdag op:

“Hongarije liet al in 2015 zien dat de groene grenzen gesloten kunnen worden. als het ons ook lukt om de zeestraten te blokkeren, wordt de migratie doelloos.” Daarna zou de repatriëring van de zich illegaal in Europa bevindende migranten beginnen, maar het allereerst zouden de buitengrenzen moeten worden afgesloten om de illegale immigratie te stoppen.

“In Europa is sprake van een scheiding tussen de migratieondersteuners en diegenen die deze afwijzen. Dit zijn politieke krachten die zich de veiligheid van de bevolking voor ogen houden. Dit bepaalt de campagne van de Europese verkiezingen.”

Deze strijd moet in alle landen gevoerd worden, zei de adviseur voor binnenlandse veiligheid van de Hongaarse minister-president.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/08/orban-ondersteunt-migratievoorstel-van-de-tsjechische-minister-president/