Dit jaar al 285.000 illegale vluchtelingen op de Spaanse kusten geland!

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe migratieroute uit Afrika naar Europa verloopt via Spanje. Alleen al in de eerste acht maanden van dit jaar kwamen er 285.000 illegale migranten via de Middellandse Zeeroute in Spanje aan. Zodoende kwamen er driemaal zoveel migranten naar het Iberisch schiereiland als in dezelfde periode van 2017. In Italië, daarvoor het belangrijkste landingsdoel voor de illegale migratie naar Europa, kwamen dit jaar pas 20.000 personen aan, in Griekenland, belangrijkste landingsplaats voor de Balkan-route, 19.000.

Velen komen ook via de exclave Ceuta op Spaans territorium terecht en worden over de slechts 14 kilometer brede Straat van Gibraltar getransporteerd.

Smokkelschepen hebben nu Spanje als doel op hun radarscherm!

In ieder geval hebben veel smokkelschepen na de machtswisseling door de socialisten in het voorjaar nu Spanje als doel op hun radarschermen staan. Terwijl Italië na de regeringswisseling een restrictieve immigratiepolitiek bedrijft, draait de regering in Madrid als een kat om de hete brei en wil eigenlijk de immigratie niet echt stoppen. Enkele weken geleden was er zelfs al sprake van om het NAVO-hekwerk langs de grens af te breken.

Dat zou betekenen dat er geen enkele belemmering meer zou zijn om de grens te overschrijden. Alleen al in Marokko wachten op dit moment meer dan 50.000 migranten op de illegale oversteek naar Spanje.

Bron:
www.unzensuriert.at

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/06/dit-jaar-al-285-000-illegale-vluchtelingen-op-de-spaanse-kusten-geland/