Nederlanders knokken niet meer!

Soms schaam ik me om Nederlander te zijn, of west-Europeaan, want wat zijn wij toch een laf volk geworden. Een volk dat nergens voor staat, een volk dat vernederd wilt worden, een volk dat hun respect liever verliest dan er voor op te komen.

Een volk dat bij de minste geringste tegengas al zwicht. Nederlanders willen nergens voor knokken, laten nog liever hun ouderen wegrotten dan ervoor op te komen. Hoe kan het in godsnaam dat jeugdbendes onze buurten terroriseren, Nederlandse mannen beschermen hun dochters en vrouwen het liefst door te demonstreren in korte rokjes, hoe debiel kun je zijn ? Waarom laten we het toe dat asielzoekers onze dochters van 12 jaar oud aanranden, weet je waarom ? lafheid. Lafheid is ons al decennia’s lang  aangeleerd door de gevestigde orde.

Kinderen worden als watjes opgevoed

Het is deze lafheid die ons ten val zal brengen. Op basisscholen worden onze kinderen al aangeleerd om niet voor zichzelf op te komen als zij gepest worden, neen, eerst naar de juf toe, die lost het wel op, hiermee kweek je al een wegloper, iemand die zwak blijft en niet voor zichzelf durft op te komen. Dit voorbeeld staat gelijk aan onze zwakke maatschappij. Ben je zwak dan word je gepest, wie krachtdadig is krijgt respect. Tegelijkertijd worden onze kinderen thuis opgevoed als verwende prinsjes en prinsesjes, een generatie die niet is opgewassen tegen de toekomstige problematiek die Europa gaat treffen in de toekomst. Deze generatie weet alleen nog maar achter de computer te kruipen soms wel uren lang.

In de grotere steden geven wij ons al over aan andere etnische gemeenschappen. Gemeenschappen die mentaal veel sterker zijn dan wij. Zij weten namelijk wat overleven is, wat knokken is, zij verachten onze laffe Nederlandse houding. Zij verachten de politie doordat zij bestuurd worden door een laffe elite, een elite die nog liever hun eigen dochter zal uithuwelijken dan ervoor op te komen. Nog nooit is er in de geschiedenis een volk geweest dat zich zo liet vernederen door een kleine groep elite, dan de West-Europeanen. 

Het volk heeft ook steeds meer het gevoel door de politiek belazerd te worden, een als maar lachende premier maakt het er niet beter op. Voor het volk valt er vaak niets te lachen en zijn zij het die de rekening gepresenteerd krijgen.

Knokken

Natuurlijk zijn er Nederlanders die nog willen knokken voor de verworven vrijheden, maar dat is een pathetische minderheid van 24%. Het is waarlijk misselijkmakend. De oorzaak van dit Nederlandse labbekakken? Wás er maar één oorzaak!

Bron: https://www.stopdebankiers.com/nederlanders-zijn-een-laf-volk-en-de-elite-vindt-dit-best/

Note Webmaster: Natuurlijk zijn er (helaas kleine) groepen burgers die zich hiertegen verzetten o.a. via demonstraties; alleen het is ‘dweilen met de kraan open”, omdat onze leiders zich hebben ingedekt door o.a. hordes politie-agenten op hen af te sturen om ze tegen te houden! ‘Hollandistan’ op z’n best?