Honderd-duizend betogers nu in de Saksische stad Chemnitz.

Duitse media zwijgt, deel dit bericht!

In het Oost-Duitse stadje Chemnitz vonden er de afgelopen dagen in de marge van een rechtse demonstratie zware rellen plaats. En dit weekend word het de grootste demonstratie ooit!

De media word op afstand gehouden zodat Merkel met het veiligheids leger de burger opstand eventueel met geweld kan neerslaan. Tevens zal Merkel haar dienst extreme links opruien en de schuld geven van een gevecht tussen extreme links en de bevolking. Om zo de handen in onschuld te kunnen wassen nadat ze geweld op de bevolking hebben gepleegd.

‘De regering heeft de rechtse verzuchtingen te lang links laten liggen’, aldus professor vergelijkende politiek Werner Patzelt.

In de binnenstad van het voormalig Oost-Duitse stadje Chemnitz kwam het zondag en maandag tot zware rellen, Dit Tussen extreem links en de bevolking die in opstand kwam na de zoveelste moord . Op zondagochtend  vorige week  werd een Duitser door twee migranten doodgestoken. 

Volgens de meest recente peilingen zou de AfD in Sachsen bij de volgende deelstaatverkiezingen maar liefst vijfentwintig procent van de stemmen halen dit door de vele moorden ,verkrachtingen, en berovingen een stijging van meer dan 25 procent ten opzichte van de vorige verkiezingen. Het zou er voor zorgen dat de huidige grote coalitie tussen de sociaaldemocratische SPD en de christendemocratische CDU niet meer mogelijk is.

In West-Duitsland is het aandeel van mensen met een migrantie-achtergrond de afgelopen decennia enorm gestegen. In Oost-Duitsland is het aandeel van migranten daarentegen op amper vijf jaar tijd van quasi nul naar 20 procent gestegen. Dat heeft voor een niet te onderschatten cultuurschok gezorgd’, aldus Patzelt. ‘De mensen zijn daarom niet noodzakelijk met immigranten bezig, maar maken zich wel grote zorgen welke richting Duitsland uitgaat. 

http://troebel.actieforum.com/t50-honderd-duizend-betogers-nu-in-de-saksische-stad-chemnitz-duitse-media-zwijgt-deel-dit-bericht