HOE ZIEK IS NEDERLAND?

Zomaar twee verschillende berichten die de afgelopen twee weken mijn gezichtsveld passeerden, waarvan het laatste bericht om ‘onverklaarbare redenen’ nergens meer terug te vinden is…… hoezo censuur?

# gezin van 5 personen, gescheiden moeder met 4 jonge kinderen, staat a.s. vrijdag in Heiloo op straat omdat ze haar huis moet verlaten en niemand haar aan een vervangende woning helpt.

# assielzoekersgezin krijgt 2 woningen toegewezen om het gezin van 5 personen te huisvesten. Vader en moeder gaan met één hulpbehoevend kind in de ene woning en 2 dochters in de andere woning.

Hoe is dit nog uit te leggen aan de gewone normale Nederlander, die in eigen land de nieuwe ‘joden’ zijn geworden, als in niet gewenst en zonder rechten.

Het liefst heeft Mark Rutte dat wij, de benoemde gewone Nederlander, met zijn allen onder een brug gaan wonen wat voor walgelijke Mark twee voordelen heeft.
Ten eerste komen er dan nog meer woningen vrij, dan de nu reeds 80% toegewezen, voor de geïmporteerde nieuwe Nederlanders en ten tweede hebben we dan vanwege het gemis aan huurkosten nog meer geld wat van ons reeds magere karkas geplukt kan worden.

Er is sprake van een ongelimiteerde modderstroom die ongecontroleerd ons land binnenstroomt, terwijl aan de andere kant autochtone Nederlanders in uitkeringssituaties door sociale rechercheurs geschaduwd, afgeluisterd en met stasi-achtige methoden het leven zuurgemaakt wordt, onder de lading dekkende mantel ‘ iedere uitkeringsgerechtigde fraudeert,’ behalve uiteraard de uitkeringsgerechtigden op het binnenhof.

Onze jeugd krijgt geen kans meer om een toekomst op te bouwen door de wachtlijsten voor een woning die inmiddels soms al meer dan 10 jaar bedragen, en de financieel onbereikbare koopwoningen, daar waar assielzoekers massaal woningen toegewezen krijgen met ‘inrichtingsbudgetten’ tot wel 10.000 euro.

Daar waar de kosten voor de totale bijstand een kleine 6 miljard euro bedragen, bedraagt de studieschuld voor studenten inmiddels ruim 11 miljard euro, een schuld die ieder jaar stijgend is sinds 2009…… en hoe zou dat nu komen?

We lezen iedere dag over met messen zwaaiende verwarde mannen, zoals ook in Duitsland, maar als de bezorgde burger hier masaal voor de straat op gaat om dit te veroordelen, worden ze direct in de extreem rechtse nazi hoek geplaatst. Ik denk dat het droombeeld van ome Hitler met blonde arische jongemannen nu niet echt nagestreeft wordt met vrouwen van 70 a 80 jaar met wandelstok die hun zorgen uiten via deze protesten, maar ik zal uiteraard wel weer een vooringenomen extreemrechtse bril op hebben.

Ik durf er echter mijn hele vermogen opzetten, wat door Rutte uiteraard 0,0 euro bedraagt, door te beweren dat als er een assielzoeker neergestoken wordt door een blanke man, en er 10.000 man de straat op gaan om te protesteren, dat dit protest rechtvaardig, moreel fatsoenlijk en als gewenst wordt betiteld en massaal door de msm gedeeld, hiermee aangevend dat het leven van een inwoner van een Europees land minder waard is dan het leven van moordend assielzoekerstuig. In de ogen van onze ‘rechtschapen’ politici en media uiteraard.

Maar mag ik dan aan Rutte en co even vragen wie de volgende in de rij gaan worden, als het ‘steekleger’ klaar is met het prikken van de autochtone inwoners van het land? Denk je dan dat ze aan jouw deur voorbij trekken Mark als dank voor je inzet voor hun strijd? 
Ik zou in een sm winkel een goede halsketting aanschaffen Markje want voor dit steektuig is jouw nek een even rechtvaardig doel als het vlees van mijn strot.

Michel Mulder

https://www.facebook.com/groups/241196096359598/permalink/479420595870479/

 

Lees ook: https://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2016/nederland-een-ziek-land-geworden/