De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting

(Vertaling: E.J. Bron)

In verband met de gebeurtenissen rondom de brute aanslag op drie Duitsers tijdens het stadsfeest in Chemnitz werken politici en media met verdraaiingen en onwaarheden om het protest in diskrediet te brengen. Hier een al lang noodzakelijke rechtzetting:

Ten eerste: Zulke samenscholingen, klopjachten op mensen met een ander uiterlijk, een andere herkomst, of de poging haat in de straten te verbreiden, accepteren wij niet.” (Angela Merkel over de gebeurtenissen in Chemnitz).
Waar is: Asielzoekers zijn zondagochtend tijdens het stadsfeest in Chemnitz op Duitsers losgegaan, hebben drie van hen met messen aangevallen, eentje met 25 messteken vermoord. De beide anderen raakten zwaargewond. Als er al sprake was van een klopjacht, dan hier.

Ten tweede: Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar afspreken, bij elkaar komen en zodoende zorgen voor het staken van een stadsfeest, door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is erg.” Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz –SPD).

Waar is: De organisatoren hebben het stadsfeest na de moord afgebroken – “uit piëteit”. De demonstraties van de inwoners van Chemnitz hadden daar niets mee te maken.

Ten derde: “Het racisme breekt onverholen baan.” (Robert Ludecke, “rechts-extremisme deskundige” van de Amadeu Antonio Stiftung tegenover dpa).
Waar is: De 10.000 inwoners van Chemnitz demonstreerden tegen de toenemende buitenlander-criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek.

Ten vierde: Er is een “toenemende agressie en gewelddadigheid tegen immigranten”. (“Freie Presse”, dagblad uit Chemnitz).
Waar is: In het eerste kwartaal van 2018 pleegden immigranten volgens de statistiek van de Duitse federale recherche gemiddeld iedere dag een moord. Bij moord en doodslag zijn zij, afgemeten aan hun bevolkingsaandeel, 17-voudig oververtegenwoordigd. In het hele jaar 2017 pleegden “vluchtelingen” officieel 3698 seksuele delicten – dat zijn er meer dan 10 per dag.

Ten vijfde: Als ik zie wat zich hier in de uren op zondag ontwikkeld heeft, dan ben ik geschokt.” (Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz – SPD).
Waar is: Geschokt moest iedereen zijn die eergisteren door de onthulling op “Jouwatch” te weten kwam dat de burgemeester in een voetgangerszone (!) een rolstoelgebruiker met haar auto heeft doodgereden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/29/de-5-grootste-leugens-over-chemnitz-een-verlate-rechtzetting/