Amerika haalt hard uit naar radicale ayatollahs-knuffelend Europa: “Jullie hulp zorgt voor meer moorden in Europa!”

De Verenigde Staten is niet te spreken over Europese financiële steun voor de knettergekke ayatollahs in Teheran.

Amerika heeft gisteren laten weten dat het totaal niet te spreken is over een nieuw Europees steunpakket voor… de slagers in Iran. De Amerikaanse kritiek kwam een dag nadat de Europese Unie 18 miljoen euro aan Iran overmaakte hoegenaamd om dat land ervan te weerhouden nucleaire wapens te produceren.

In mei trok Amerika zich terug uit die deal, niet in de laatste plaats omdat uit alles blijkt dat de ayatollahs hun nucleaire programma gewoon doorzetten. Blijkbaar maakt dat Europa allemaal niets uit. Ayatollah Khamenei en zijn mede extremisten mogen zich verheugen in 18 miljoen gratis euro’s. Met de groeten van de Europese belastingbetaler.

“Steun van Europese belastingbetalers stelt het regime in staat om de noden van hun volk te blijven negeren en zorgt ervoor dat het regime geen reden heeft om zijn beleid wezenlijk te veranderen,” aldus Trumps ‘Iran envoy’ Brian Hook. “Meer geld in handen van de ayatollahs betekent meer geld om moordaanslagen te plegen in dezelfde Europese landen die dit geld overgeboekt hebben.”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is het daar helemaal mee eens. Hij zei vandaag dat de beslissing van de EU “een grote fout” is en een “giftige pil voor het Iraanse volk” en voor ieder land dat zijn best doet om Iraanse agressie in de region te stoppen.

RP: niet alleen Amerika en Israël hebben gelijk, de hele niet-Islamitische wereld ziet het! De Europeanen zijn het meest naïeve en zelf-destructieve volk ter wereld!

 

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/amerika-haalt-hard-uit-naar-radicale-ayatollahs-knuffelend-europa-jullie-hulp-zorgt-voor-meer-moorden-in-europa/

Met medewerking van de EU